Neler Yeni

Kayseride deprem! Geçmiş olsun.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
merhaba arkadaşlar konuyu anasayfaya çıksın diye sağlık katagorisinde açtım binevi sağlıkla alakalı bir şey zaten.
kayseri sarıoğlan/sivas geverekte 4.6-4.7 büyüklüğünde deprem oldu az önce;Alıntıyı görüntüle
kayseri talasta baya hissettim ancak elazığ kadar kuvvetli değildi. yine de masam monitörüm lambam sallandı.
kayseride çok nadir olduğu için korktum bir anlık. hayatımda 2 defa bariz hissettim depremi birisi buydu birisi elazığ depremiydi.
Ben hissetmedim, şaşırdım şuan 😳
Geçmiş olsun kardeşim :(

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Ben hissetmedim, şaşırdım şuan 😳
Geçmiş olsun kardeşim :(
allah allah bazıları uykusundan uyanmış yaw nasıl hissetmediniz babamda hissetmedim diyor (çarşıda işyerindeydi) :D
sen ne tarafta oturuyorsun? sanırım beyaz şehir, ildem tarafında hissedilmemiş anlayamadım

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
kocasinan koskoca yer :D kocasinanın neresi? çarşı tarafıysa hissetmemen normal babam da işyerinde hissetmemiş.
Doğru şimdi düşününce bende sorguladım forumun o çevrede oturuyorum.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
allah allah bazıları uykusundan uyanmış yaw nasıl hissetmediniz babamda hissetmedim diyor :D
sen ne tarafta oturuyorsun? sanırım beyaz şehir, ildem tarafında hissedilmemiş anlayamadım
Melikgazi tarafındayım, gece olduysa uyanmamış olabilirim, harbi şaşırdım.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
7-8 lik deprem İstanbul da olursa ülke batar herhalde. Zararı düşünemiyorum.
İstanbul 8'le sallanırsa doların 10 TL'yi geçeceğine hatta ve hatta ülkenin batacağına o kadar eminim ki. İstanbul devletin can damarlarından biridir, masanın dört ayağından biridir. O giderse ülke gider.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
allah allah bazıları uykusundan uyanmış yaw nasıl hissetmediniz babamda hissetmedim diyor (çarşıda işyerindeydi) :D
Binadan dolayı hissetme durumu var çünkü ben sadece elazığ depreminde hissettim binanın sallandığını.
Birde 2008 de ilkokuldayken bi deprem olmuştu onu okulda olduğum için tam bilmiyorum.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
İstanbul 8'le sallanırsa doların 10 TL'yi geçeceğine hatta ve hatta ülkenin batacağına o kadar eminim ki. İstanbul devletin can damarlarından biridir, masanın dört ayağından biridir. O giderse ülke gider.
Ne kadar korksak da öyle, ve hala önlem falan alınmıyor

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Binadan dolayı hissetme durumu var çünkü ben sadece elazığ depreminde hissettim binanın sallandığını.
Birde 2008 de ilkokuldayken bi deprem olmuştu onu okulda olduğum için tam bilmiyorum.
forum tarafında 4-5 katlı binalar var eğer onlardaysan o yüzden olabilir. benim oturduğum bina da sağlam bir bina zamanında babamlar dikkat ederek taşınmış ama 11. katta olunca temeldeki beton yetersiz kalıyor demek ki.

Top Bottom