Kayseride deprem! Geçmiş olsun.

Şu büyüklükteki bir depremin bile hissedilmesi ne kadar rezalet bir şey. Binalarımız çok dayanıksız, çarpık denkleşme zaten aldı başını gitti. 7-8'lik bir depremde yok oluruz galiba.
Sabah olan İzmir depremini İstanbuldan hissettim önceki büyük depremide hissetmiştim İzmirde deprem olduğunu anlıyorum sarsma şeklinden hatta şiddet bile tahmin ediyorum 3 aşağı 5 yukarı tutuyor :)

7-8 lik deprem İstanbul da olursa ülke batar herhalde. Zararı düşünemiyorum.

Atalarımızdan gördügümüz gibi göçebe yaşayıp yayılmalıyız. Modern dünyaya bunu çok rahat entegre edebilirdik. Dünyanın en büyük tarım ülkesi olabilirdik. Genç yaşlı herkes tarım yapabilir. Ama şu an tarım işiyle ugraşanlar modern tarıma bile geçmiş degil :(. Ülkemiz deprem ülkesi en az 8 şiddetindeki depreme dayanıklı ev yapılmıyorsa bu ülke de maalesef birilerinin art niyeti ya da cahilligi vardır.

Geçmiş olsun, ben hissetmedim sadece iki tıkırtı duydum can veya mal kaybı yok sanırım zaten 4.7 çok şiddetli değil.

Geçmiş olsun, ben hissetmedim sadece iki tıkırtı duydum can veya mal kaybı yok sanırım zaten 4.7 çok şiddetli değil.
sen ne tarafta oturuyordun? ben talas mevlana baya sallandı dediğim gibi.

Geçmiş olsun.

merhaba arkadaşlar konuyu anasayfaya çıksın diye sağlık katagorisinde açtım binevi sağlıkla alakalı bir şey zaten.
kayseri sarıoğlan/sivas geverekte 4.6-4.7 büyüklüğünde deprem oldu az önce;Alıntıyı görüntüle
kayseri talasta baya hissettim ancak elazığ kadar kuvvetli değildi. yine de masam monitörüm lambam sallandı.
kayseride çok nadir olduğu için korktum bir anlık. hayatımda 2 defa bariz hissettim depremi birisi buydu birisi elazığ depremiydi.
Geçmil olsun D:

Geri