Neler Yeni

Kaza yaptım tavrım nasıl olmalıydı?

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
aksam bisiklete biniyordum, ben normal seridimden gidiyordum baska bisikletli bir adam benim seridimden geliyordu bende biraz hızlıydım adamda telefonla konusuyordu bi elinde telefon yani ben ani freni yaptım adamın arka jantına girdim(bende bir sey yok adamın jantı biraz yamuldu)adam napıyorsun dedi bende bir şeyin var mu abi dedim o da yok dedi gittim. sizce adama ters seritten geliyorsun diye atarlansa mıydım? Lütfen cevaplarsanız sevinirim

Starlex

80+ Silver
aksam bisiklete biniyordum, ben normal seridimden gidiyordum baska bisikletli bir adam benim seridimden geliyordu bende biraz hızlıydım adamda telefonla konusuyordu bi elinde telefon yani ben ani freni yaptım adamın arka jantına girdim(bende bir sey yok adamın jantı biraz yamuldu)adam napıyorsun dedi bende bir şeyin var mu abi dedim o da yok dedi gittim. sizce adama ters seritten geliyorsun diye atarlansa mıydım? Lütfen cevaplarsanız sevinirim
Bence atarlansaydın deseydinki ulan arabada magandalığınız bitti sıra bisiklete ters şerite geçti hemde elde telefonla size bisiklet alanın diyip başlardın artık

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence atarlansaydın deseydinki ulan arabada magandalığınız bitti sıra bisiklete ters şerite geçti hemde elde telefonlar size bisiklet alanın diyip başlardın artık
Kanka derdimde adam tekin birine benzemiyordu boyle yapmam iyi mi oldu acaba

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,561
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Adam tekin değilse boşver bu devirde para üstü için millet bıçaklanıyor artık.

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️

Hanaz

80+ Gold
Bu zamanda sanal oyun harici kimseye atarlanma en doğru olanı yapmışşın tatlıya bağlandıysa unut gitsin

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️

eneskaya6

80+ Silver
bisiklet için atarlanmana gerek yok resmi yapacagını bişey yok çünkü yoluna bak git kasma. araba motor vs olsa zaten muhattap olmana gerek yok tutanak tutardın. kimseye atarlanma ölürsün sakat kalırsın ya da sen vurursun vs adama bişey olur gerek yok

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,454
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Galiba elinizdeki telefonla meşgul olduğunuz için ters şeritten gittiğinizin farkında değilsiniz, faydalı bireyler olabilmemiz için toplum kurallarına uymaya dikkat edelim.

1721781284667.png

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
Atarlanmanın bu zamanda alemi yok sol böbreğine bıçağı takınca foruma yazmak yerine polise anlatırsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,134
Üyeler
163,785
Son üye
vatansemi
Top Bottom