Kaza yaptım tavrım nasıl olmalıydı?

slmbnemıstık

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,201
aksam bisiklete biniyordum, ben normal seridimden gidiyordum baska bisikletli bir adam benim seridimden geliyordu bende biraz hızlıydım adamda telefonla konusuyordu bi elinde telefon yani ben ani freni yaptım adamın arka jantına girdim(bende bir sey yok adamın jantı biraz yamuldu)adam napıyorsun dedi bende bir şeyin var mu abi dedim o da yok dedi gittim. sizce adama ters seritten geliyorsun diye atarlansa mıydım? Lütfen cevaplarsanız sevinirim

aksam bisiklete biniyordum, ben normal seridimden gidiyordum baska bisikletli bir adam benim seridimden geliyordu bende biraz hızlıydım adamda telefonla konusuyordu bi elinde telefon yani ben ani freni yaptım adamın arka jantına girdim(bende bir sey yok adamın jantı biraz yamuldu)adam napıyorsun dedi bende bir şeyin var mu abi dedim o da yok dedi gittim. sizce adama ters seritten geliyorsun diye atarlansa mıydım? Lütfen cevaplarsanız sevinirim
Bence atarlansaydın deseydinki ulan arabada magandalığınız bitti sıra bisiklete ters şerite geçti hemde elde telefonla size bisiklet alanın diyip başlardın artık

Bence atarlansaydın deseydinki ulan arabada magandalığınız bitti sıra bisiklete ters şerite geçti hemde elde telefonlar size bisiklet alanın diyip başlardın artık
Kanka derdimde adam tekin birine benzemiyordu boyle yapmam iyi mi oldu acaba

Adam tekin değilse boşver bu devirde para üstü için millet bıçaklanıyor artık.

Bu zamanda sanal oyun harici kimseye atarlanma en doğru olanı yapmışşın tatlıya bağlandıysa unut gitsin

bisiklet için atarlanmana gerek yok resmi yapacagını bişey yok çünkü yoluna bak git kasma. araba motor vs olsa zaten muhattap olmana gerek yok tutanak tutardın. kimseye atarlanma ölürsün sakat kalırsın ya da sen vurursun vs adama bişey olur gerek yok

Galiba elinizdeki telefonla meşgul olduğunuz için ters şeritten gittiğinizin farkında değilsiniz, faydalı bireyler olabilmemiz için toplum kurallarına uymaya dikkat edelim.

1721781284667.png

Atarlanmanın bu zamanda alemi yok sol böbreğine bıçağı takınca foruma yazmak yerine polise anlatırsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,991
Üyeler
185,204
Son üye
MirsadC
Geri