Neler Yeni

Kazada kim haklı çıkar

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Sırf bu tip olaylar için ucuz yollu araç kamerası alın derim özellikle makas atan danalar önüne geçip fren yapıyor arkadan çarpınca siz çarpmış oluyorsunuz

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,947
İsim
Hacı
Bu insanlar suçlu olduğu halde yalan söyleyip iftira atıyorlar. Allah ından bulsunlar.
50 50 çıkacaksınız.

Geçen Yeşilde geçtikleri halde ayının biri kırmızıda geçip kuzenimin arabasına çarptı ifade ikiside yesilde geçtim olunca 50 50 çıktı. Bu nedenle araç içi kamera aldım. Araç içi kamera şart yalancılarla uğraşmamak için!

eneskaya6

80+ Silver
(K.Y.T.K.56/a-1 ve Yön:94) Karşı araç %100 kusurludur. Kamera kaydı olmadığı sürece hız değerlendirilmez
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu insanlar suçlu olduğu halde yalan söyleyip iftira atıyorlar. Allah ından bulsunlar.
50 50 çıkacaksınız.

Geçen Yeşilde geçtikleri halde ayının biri kırmızıda geçip kuzenimin arabasına çarptı ifade ikiside yesilde geçtim olunca 50 50 çıktı. Bu nedenle araç içi kamera aldım. Araç içi kamera şart yalancılarla uğraşmamak için!
Ne kadar haklı olsanızda iki tarafta yeşilde geçtim derse aksini kanıtlayan kamera kaydı, tanıdık yoksa %50/50 cıkar kusur oranı :/. Arac kamerası olsaydı cok rahat olurdu

Top Bottom