Ümitcan Uygun
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 2
Sizi de etiketleyeceğim20 Sayfa garanti hocam
Sizi de etiketleyeceğim20 Sayfa garanti hocam
Sagolun hocamSizi de etiketleyeceğim
Teşekkür ederim Klavye gelir diye düşünüyordum ama ssd'de lazımdı sağ olun.Geçtiğimiz hafta ilk ödülünü verdiğimiz kullanıcı incelemeleri etkinliğimizin 2. kazananı belli oldu! Bildiğiniz gibi belirlenen kriterler doğrultusunda bazı incelemeleri seçip hediye veriyorduk. Bu haftanın kazananı ise Palit RTX 2060 Dual OC incelemesiyle birlikte @pickpocket isimli üyemiz oluyor. Yazıya genel anlamda güzel bir emek verilmiş, önemli detaylara değinilmiş ve güzel oyun testleri paylaşılmıştı.
Diğer tarafta yine çok güzel incelemeler vardı, fakat genel değerlendirmemiz sonucunda bu yazının kazanması konusunda karar kıldık. @pickpocket isimli üyemiz ise bizden Patriot P210 256 GB model SSD'yi kazandı.
Kazanan inceleme: https://forum.donanimarsivi.com/konu/palit-rtx-2060-dual-oc-incelemesi.418242/
Bu arada incelemede bazı yazılar beyaz yapılmış, haliyle açık temada görünmesi zor. Oraları orijinal haline getirirsen sevinirim. Seçip şu aşağıdaki tuşla düzeltebilirsin.Teşekkür ederim Klavye gelir diye düşünüyordum ama ssd'de lazımdı sağ olun.
Sağ olasın.Hayırlı olsun.
Sağ olasın.Hayırlı Olsun
Teşekkürler..Hayırlı olsun kazanan arkadaşa incelemesine baktım biraz gayet güzeldi
TEşekkürlerHayırlı olsun, tebrikler
Bir işi yaptın mı tam yapıcaksın. TeşekkürlerBu forumda okuduğum en kapsamlı incelemelerden biriydi. Hak ediyordu kesinlikle.
Çok sağ olunn..Harbi çok iyi incelemeydi.Tebrik ederim.Güle güle kullan.Hakediyordu.
Teşekkürler, biraz detaycıyımdır.Gerçekten hak etmişti.
Hayırlı olsun güzel günlerde kullansın .
10 satır inceleme yapanlara örnek olmuştur umarım: )
Sağ olasınnn..Hayırlı olsun.
Sağ olasın..@pickpocket hayırlı olsun.
Sağ olasın...Güzel bir incelemeydi. Hayırlı olsun
TEşekkürler, bende bir klavye bekliyordum olsun, o da ihtiyaç o da ihtiyaçNe güzel incelemiş be
Hak etmiş valla, hayırlı olsun
Da o incelemeye o SSD yakışmış mı
TEşekkür ederim@pickpocket hayırlı olsun. SSD yi güle güle kullan.
hocam oyun incelemeleri için de bir şeyler yapın ödül olmasa da bir köşe hazırlanabilir diye düşünüyorum.Makale köşesi gibiBu arada incelemede bazı yazılar beyaz yapılmış, haliyle açık temada görünmesi zor. Oraları orijinal haline getirirsen sevinirim. Seçip şu aşağıdaki tuşla düzeltebilirsin.
Alıntıyı görüntüle
Forumu açık tema yapıp, öyle görünen yerleri düzelteyim. Herkes koyu tema kullanıyor sanırım hiç uyaran olmadıBu arada incelemede bazı yazılar beyaz yapılmış, haliyle açık temada görünmesi zor. Oraları orijinal haline getirirsen sevinirim. Seçip şu aşağıdaki tuşla düzeltebilirsin.
Alıntıyı görüntüle