Neler Yeni

Kazık mı yemişim?

PhanTomX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Sefa
Şu laptopu satıp pc alma işine bakıcam ya

JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bence bir şansını dene eğer çok sık laptop dışarı götürmen gerekmiyorsa kasa toplaman daha performanslı olur bi kaç ay sonra 2 3k ya bir laptop çok rahat işini görür

Midorchys

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
İsmet Ocakçı

Midorchys

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
İsmet Ocakçı
bence bir şansını dene eğer çok sık laptop dışarı götürmen gerekmiyorsa kasa toplaman daha performanslı olur bi kaç ay sonra 2 3k ya bir laptop çok rahat işini görür
Knk babam ikna olursa masaüstüne geçicem ya

Emre Baş

80+ Gold
5 ay önce aldığın bir ürünün şimdiki fiyatlarla bakarsak öyle bir ihtimal yok her şey çok pahalandı

Tbagbagwell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Ömer Can Yıldırım
4 Gb Gtx1050 ve SSD fena durmuyor. Kazıklanmamışsın hocam, ama karlı bir alışveriş de olmamış pek.:D

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Arkadaşlar 5 ay önce 5 bine sıfır Asus fx505gd-bq108 aldım. 5 ay önceki fiyatlar ve bunun Bi laptop olduğunu göz önüne alıp masaüstü ile karşılaştırma yapmadan cidden kazık mı yedim iyi mi yazar mısınız?

Ne için almıştınız, render falan içinse daha iyilerini bulabilirdiniz. Oyun içinse ekran kartı biraz düşük kalmış. Daha iyi bir ekran kartlı laptop alabilirdin.

Midorchys

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
İsmet Ocakçı
4 Gb Gtx1050 ve SSD fena durmuyor. Kazıklanmamışsın hocam, ama karlı bir alışveriş de olmamış pek.:D
Kazık olmasın yeter [emoji16]

Midorchys

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
İsmet Ocakçı
Ne için almıştınız, render falan içinse daha iyilerini bulabilirdiniz. Oyun içinse ekran kartı biraz düşük kalmış. Daha iyi bir ekran kartlı laptop alabilirdin.
Oyun için aldım. Haklısın hiçbişey oynayamıyorum

VitoScaletta

80+ Gold
aşırı kazık yemişin knk kusura bakma ben oyun arşivi yapan biriyim yani bitirdiğim o kadar çok oyun varki ve sistemim 1050 ti hepsini düşük-normal ayarlarda bitiriyorum bazen drop giriyo 30-40 fps lere düştüğü oluyo ve işlemcim r3 1300x olduğu halde eğer cs go lol oynuyosan sıkıntı olmaz ama AAA tarzı hikaye oyunlarında bilgisayarının yetmesi çooook zor gram ileriye dönük sistem değil

Midorchys

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
İsmet Ocakçı
aşırı kazık yemişin knk kusura bakma ben oyun arşivi yapan biriyim yani bitirdiğim o kadar çok oyun varki ve sistemim 1050 ti hepsini düşük-normal ayarlarda bitiriyorum bazen drop giriyo 30-40 fps lere düştüğü oluyo ve işlemcim r3 1300x olduğu halde eğer cs go lol oynuyosan sıkıntı olmaz ama AAA tarzı hikaye oyunlarında bilgisayarının yetmesi çooook zor gram ileriye dönük sistem değil
Satıp masaüstü geçmeyi düşünüyorum. Hoparlör sistem klavye monitör dizdim peder beyi ikna edip 2k koymam lazım üstüne

VitoScaletta

80+ Gold
Satıp masaüstü geçmeyi düşünüyorum. Hoparlör sistem klavye monitör dizdim peder beyi ikna edip 2k koymam lazım üstüne

ne kadara topluycaksınız burdakiler yardımcı olur size aman mahalle bilgisayarcısına toplatmayında
Mesaj otomatik birleştirildi:

sistem ne dizdiniz hayırlı olsun

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,184
Üyeler
169,544
Son üye
Drop Candy