Laptopumu 2. el satıp pc almak.

Bu salgın zamanı bütçesini teknolojik aletlere ayıracağını sanmam ama bir dene yine de :D
Şöyle diyim lösemi den hastanede yatıyorum ve arada molalarda eve geliyorum hastalıkta moral aşırı önemli kozlarım var [emoji1787][emoji1787]

JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şöyle diyim lösemi den hastanede yatıyorum ve arada molalarda eve geliyorum hastalıkta moral aşırı önemli kozlarım var [emoji1787][emoji1787]

Geçmiş olsun, umarım en kısa sürede şifaya kavuşursun :)

Geçmiş olsun, umarım en kısa sürede şifaya kavuşursun :)
İnşallah. Babama yazarken suçluluk duygusu hissettim ya. Öyle yetiştirildimki bişey isterken sucluluk duyuyorum. Bu iş yatar usta senide yorduk

İnşallah. Babama yazarken suçluluk duygusu hissettim ya. Öyle yetiştirildimki bişey isterken sucluluk duyuyorum. Bu iş yatar usta senide yorduk

Böyle bu hayal olarak kalır [emoji1787]
457f0a7599d72edb0ee92d582eb14d15.jpg

Estağfurullah ne yorması :) Biraz idare et, zaten laptopta sorun yok. İleride halledersiniz.

Estağfurullah ne yorması :) Biraz idare et, zaten laptopta sorun yok. İleride halledersiniz.
[emoji1787] İleride oyun oynayacak zamanım olmayacak derslerden

acil şifalar kardeşim umarım sağlığına bir an önce kavuşursun

5000 tl ye koyup indirimle falan kurtarabilirsin bi dene olmazsa fiyatı bi tık düşürüp satmayı dene
Babam kabul etmedi ya iptal [emoji21]

Geri