Neler Yeni

kb rx7 alpor pro kullanıyorum soruları alayım

Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
talha turp
kb rx 7 alpor pro klavyesini kullanıyorum 140 TL'ye almıştım sorunuz varsa sorabilirsiniz

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
RGB nasıl ? Modları var mı.
Makro tuşları stabil çalışıyor mu ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
talha turp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
140 tl bir klavyeye göre gayet güzel ışıkları aşırı güzel bir sürü modu var efektlerin hızını belirleyebiliyorsun.istersen rgb modu istersen tek renk istersen basınca ışık yanması istersen ses duyarlı modu istersende fn+7 ile kendin özelleştirebiliyorsyun. Sesleri oldukça tok kafa ağrıtmaz süreklki yazasım geliyor benim. eğer kırmızı,pembe veya beyaz ışık yanıyorsa alttaki kırmızı bölmelerden ışık çıkıyor ve gece çpk güzel gözüküyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

RGB nasıl ? Modları var mı.
Makro tuşları stabil çalışıyor mu ?
rgbsi aşırı güzel bir sürü modu var üstte yazdığım gibi ışıkları gayter parlak istersen kısabiliyorsun kademeli olarak yukarda daha detaylı yazdım makro tuşları var ama bana gerekmediği için hiç kullanmadım makro ne tam onu bile bilmiyorum arada lol oynuyorum gayet güzel

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
140 TL bir klavyeye göre gayet güzel ışıkları aşırı güzel bir sürü modu var efektlerin hızını belirleyebiliyorsun.istersen rgb modu istersen tek renk istersen basınca ışık yanması istersen ses duyarlı modu istersende fn+7 ile kendin özelleştirebiliyorsyun. Sesleri oldukça tok kafa ağrıtmaz süreklki yazasım geliyor benim. eğer kırmızı,pembe veya beyaz ışık yanıyorsa alttaki kırmızı bölmelerden ışık çıkıyor ve gece çpk güzel gözüküyor

rgbsi aşırı güzel bir sürü modu var üstte yazdığım gibi ışıkları gayter parlak istersen kısabiliyorsun kademeli olarak yukarda daha detaylı yazdım makro tuşları var ama bana gerekmediği için hiç kullanmadım makro ne tam onu bile bilmiyorum arada lol oynuyorum gayet güzel
Güzelmiş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emir Altaş
Driverini bulamadım bulan varsa link atabilr mi bana da

Ryphex

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
140 TL bir klavyeye göre gayet güzel ışıkları aşırı güzel bir sürü modu var efektlerin hızını belirleyebiliyorsun.istersen rgb modu istersen tek renk istersen basınca ışık yanması istersen ses duyarlı modu istersende fn+7 ile kendin özelleştirebiliyorsyun. Sesleri oldukça tok kafa ağrıtmaz süreklki yazasım geliyor benim. eğer kırmızı,pembe veya beyaz ışık yanıyorsa alttaki kırmızı bölmelerden ışık çıkıyor ve gece çpk güzel gözüküyor

merhaba hocam tuşlarda silinme oldu mu acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,032,848
Üyeler
163,733
Son üye