Neler Yeni

Kedi aşıları hakkında.

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,073
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Tekir kedim var 1 hafta önce sahiplendim şuan 2,5 aylık. İç dış parazit damlasını yaptırdım şimdi karma 1 aşısı için veteriner çağırıyor tam olarak nedir bu içeriği vs nedir yapmak gerekir mi yapmazsam ne olur

TrollSlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
565
İsim
Arif Çelebi
1 yaşına kadar kedilerin kesinlikle olması gereken 3-4 tane aşı var karma, kuduz ve lösemi bunlar en önemlileri gençlik aşısıda yapılabiliyor veteriner daha iyi bilir ama kesinlikle yaptırın o canlı artık sizin sorumluluğunuzda ona gözünüz gibi bakın

Hanaz

80+ Gold
Tekir kedim var 1 hafta önce sahiplendim şuan 2,5 aylık. İç dış parazit damlasını yaptırdım şimdi karma 1 aşısı için veteriner çağırıyor tam olarak nedir bu içeriği vs nedir yapmak gerekir mi yapmazsam ne olur
Karma kuduz vs için yapıylıyor senede1 kere vuruluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Karma kuduz vs için yapıylıyor senede1 kere vuruluyor
Ama genelde 6 aylık olanakadar aşı vurulmuyor

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,073
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1 yaşına kadar kedilerin kesinlikle olması gereken 3-4 tane aşı var karma, kuduz ve lösemi bunlar en önemlileri gençlik aşısıda yapılabiliyor veteriner daha iyi bilir ama kesinlikle yaptırın o canlı artık sizin sorumluluğunuzda ona gözünüz gibi bakın
Peki hocam anlamadığım kısım sokaktaki kedilere neden bir şey olmuyor da ben eve alınca lösemi kuduz vs oluyorlar. Ailelerimiz yıllarca evlerinde aşı yapmadan kedi beslediler sorun olmadı da şimdi niye böyle oluyor.

TrollSlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
565
İsim
Arif Çelebi
Peki hocam anlamadığım kısım sokaktaki kedilere neden bir şey olmuyor da ben eve alınca lösemi kuduz vs oluyorlar. Ailelerimiz yıllarca evlerinde aşı yapmadan kedi beslediler sorun olmadı da şimdi niye böyle oluyor.
Hocam sokak kedilerinin ömrü ortalama 7-8 senedir bu süreyi 20-25 senelere çıkarmak ve daha sağlıklı bir yaşam vermek istiyorsanız yaptırmak zorundasınız kedinizi biryere uçakla veya toplu taşıma ile götürmek istediğinizde de bu aşıları yaptırmanızı sizden bekliyorlar ablamda kedisini sokaktan sahiplenmişti kedide gençlik hastalığı varmış ölümlerden döndü 70-80 tane aşı yaptırdık anca toparladı kesinlikle ihmal etmeyin

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Merhabalar, evde besleyeceğin kediler için arkadaşın dediği gibi karma,kuduz,iç dış parazit,çip gibi başlangıçta yaptıracağın aşılar bulunuyor. Bir şey olduğundan değil olabilecek şeyler için önceden önlem almak gibi diyebiliriz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,003,560
Üyeler
159,023
Son üye
Anonim66