İlk Defa Kedim Olacak En Beğendiğim Tür Chincilla Kedisi Oldu Sahiplendirme İlanlarindan Baktim Be Su Sayfadaki Bir Kediyi Gordum Eger Daha Baska Guvenilir Dediginiz Bir Site Varsa Onuda Atabilirsiniz.
hilla satın alacaksan british shortair veya scottish fold almanı öneririm ama PAHALI ve kedi almanı önermem sokaktan sahiplenmeni öneririm yardıma ihtiyacı olan bir kedi al sokaktan örneğin 1 gözü olmayan bacağı kırık olanlardan falan
hilla satın alacaksan british shortair veya scottish fold almanı öneririm ama PAHALI ve kedi almanı önermem sokaktan sahiplenmeni öneririm yardıma ihtiyacı olan bir kedi al sokaktan örneğin 1 gözü olmayan bacağı kırık olanlardan falan
İlk Defa Kedim Olacak En Beğendiğim Tür Chincilla Kedisi Oldu Sahiplendirme İlanlarindan Baktim Be Su Sayfadaki Bir Kediyi Gordum Eger Daha Baska Guvenilir Dediginiz Bir Site Varsa Onuda Atabilirsiniz.
Barınaktan sahiplen ilk öncelik olarak yavru sahiplen bence yaşlı olursa vefat ederse çok üzülürsün. Gerekli olanlar
Kum kabı
Mama kabı
Kum (topaklanan ve kokuyu emecek türden)
Mama(Ucuz diye alma bak kaliteliyse al)
Oyuncak lazım birkaç tane ısırabileceği tırmalayabileceği
Tasma al yavru kedi alırsan alıştır parka falan götürürsün arada
Yatak al rahat olsun etrafta yatmaya alışmasın yoksa kıl falan dökerse pişman olursun
Aşılarını düzenli olarak yaptırman gerekicek hasta olmasın
Bir tane tarak al arada tara seviyolar taranmayı haftada 1 falan
Kışın üşüyebilirler doğalgaz açarsanız bişey olmaz ama eğer doğalgaz pahalı geliyorsa cam açmayın ve battaniyeyle yatarken üstünü örtün
İşlenmiş et vermeyin
Suyunu günlük olarak değiştirin
aklıma gelenler bu kadar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca severken elini ısırmasına izin verme ısırırsa sevmeyi bırak alışmasın.
Etrafta poşet vb. şeyler bırakmayın
Kablolarınıza dikkat edin ısırabilir
yazmayı unuttum Tırmalama tahtası alın yoksa koltuklara veda edersiniz.
Tırnaklarını düzenli olarak kesmeniz lazım ama zarar verebilirsiniz veterinere götürürseniz keserler.
Reis bence ya barınaktan ya sokaktan sahiplen SATIN ALMA.
Cins hakkında bir bilgim yok ama eğer barınağa gidersen sana bilgi verirler diye düşünüyorum.
Reis bence ya barınaktan ya sokaktan sahiplen SATIN ALMA.
Cins hakkında bir bilgim yok ama eğer barınağa gidersen sana bilgi verirler diye düşünüyorum.