Dostum öncelikle akciğer bronşlardan oluşur, bronşları süt bal nane gibi gıdalar sadece rahat çalışmasını sağlar bir nevi kasları ısıtmak da diyebilirsin, bronşlara tüy kaçabilir hapşurarak bronşlardan atılır, kedi ve köpekten çok farklı reflekslerimiz yok, kedi tüyüne alerjin var mı? önce onu bilmelisin, kedinin salyasına alerjin var mı? kedinin tırnaklarıyla yaraladığında farklı antikor üretiyor musun? bunları bilmek gerekir, çocukluğumdan beri ısırgan otları kedilerin arasında büyüdüm, sarman tekir ne varsa baktım, tanıdığın sarman british short hair kırması bir kedisi var, geçen bacaklarımı çizdi, çizdiği yerler kabardı, o an kediden uzak durdum, haberlerde yer alan insanları söylediği tüy kaçtı öldü olayı şöyle, o kedinin tüyü boğazına kaçtığında antikorların çok farklı davranıyor, normalden çok farklı hem de fıstık yiyip doğru hastane gitme olayı da aynı şekilde vücut antikorları farklı şekilde ordaki hücresel hacmi değiştiriyor, alacağın kedinin alerjik etkileri senin için öncelik olmalı