Kedi yada köpek beslemek istiyorum fakat ailem izin vermiyor :(

HomerSer

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
771
ben kedi yada köpek sahiplenmek istiyorum ama apartmanda olduğum için çoğunlukla kedi fakat ailem izin vermiyor. Kardeşlerim ve babam sıkıntı etmiyor ama annem hayvanlardan korktuğu için bakamıyoruz
maddi durumumuzda yeterli düzeyde sırf annem koktuğu için bakamıyoruz bir gün dayanamayacağım annemden habersiz eve getireceğim yada 3 yıl daha dayanım üniversitede ayrı eve çıkınca sahipleneceğim ne yapacağımı bilemedim annemi ikna etme yolu var mıdır?

1621769637638.png
Not: scottish fold istiyorum çok tatlılar onlarla ilgili bilgi verecek var mı?

ben kedi yada köpek sahiplenmek istiyorum ama apartmanda olduğum için çoğunlukla kedi fakat ailem izin vermiyor. Kardeşlerim ve babam sıkıntı etmiyor ama annem hayvanlardan korktuğu için bakamıyoruz
maddi durumumuzda yeterli düzeyde sırf annem koktuğu için bakamıyoruz bir gün dayanamayacağım annemden habersiz eve getireceğim yada 3 yıl daha dayanım üniversitede ayrı eve çıkınca sahipleneceğim ne yapacağımı bilemedim annemi ikna etme yolu var mıdır?

Alıntıyı görüntüle Not: scottish fold istiyorum çok tatlılar onlarla ilgili bilgi verecek var mı?
5 sene önce benim annemde aynısını hissediyordu köpek ve kedilere karşı babam doğum günümde eve yavru bir king charless getirdi şu an 5 yaşında annemin kucağında yatıyor halen bir tane de kedi istiyor annem biz tutuyoruz bu sefer :D . Yani eğer mümkünse annenin korkusunu aşmasına yardımcı ol

Alıntıyı görüntüle Not: scottish fold istiyorum çok tatlılar onlarla ilgili bilgi verecek var mı?
aynı kedi türü bende var öyle sakin bir kedi fazla tüyde dökmüyor koltuklara da zarar vermiyor

Kardeşlerinin yaşı küçük mu? Annen bu yuzden istemiyor olabilir.

scottish fold istiyorum çok tatlılar onlarla ilgili bilgi verecek var mı?
Parayla satılıyor diye biliyorum ayrıca aldıktan sonra annen alışır diye düşünyorum ama belli olmaz.

Evde tek yaşamadığından aile bireylerinin isteyip istememesi önemli

5 sene önce benim annemde aynısını hissediyordu köpek ve kedilere karşı babam doğum günümde eve yavru bir king charless getirdi şu an 5 yaşında annemin kucağında yatıyor halen bir tane de kedi istiyor annem biz tutuyoruz bu sefer :D . Yani eğer mümkünse annenin korkusunu aşmasına yardımcı ol
apartmanda mı oturuyorsun komşular rahatsız falan olmuyor mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kardeşlerinin yaşı küçük mu? Annen bu yuzu istemiyor olabilir.
biri 5 biri 7 yaşında ben 15 yaşındayım

aile bireylerinden biri istemiyorsa zorla alıp önüne çıkartmak doğru olmaz bende pek evde hayvan sevmem

Evet apartmanda kalıyorum komşuları rahatsız edecek derecede ses çıkarmıyor çıkarsa bile her hangi bir şikayet almıyorum

Parayla satılıyor diye biliyorum ayrıca aldıktan sonra annen alışır diye düşünyorum ama belli olmaz.
scottish olan birilerini tanıyıyorum onların yavularını sahiplenmeyi yada internet ilanlarından barınaklardan falan sahiplenmeyi düşünüyorum

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

biri 5 biri 7 yaşında ben 15 yaşındayım
Annen muhtemelen temizliği yuzunden almak istemiyor. 3 kardeşsiniz size bakıyor babana bakıyor birde kediye bakmak istemiyordur. Anneni kedinin bakımını sen yapacagına inandır.

Annen muhtemelen temizliği yuzunden almak istemiyor. 3 kardeşsiniz size bakıyor babana bakıyor birde kediye bakmak istemiyordur. Anneni kedinin bakımını sen yapacagına inandır.
zaten bunu biliyor ben ya yazılım mühendisliği yada veterinerlik okumak istiyorum ünide annem bakımını benim yapıcağımıda biliyor ama hayvanlardan korkuyor tiksiniyor o yüzden istemiyor

Bizimkiler de kedileri sevmiyordu ama daha sonra british tarzı bir kedi sahiplendim, şimdi sanki çocuklarıymış gibi seviyorlar :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,437
Üyeler
184,627
Son üye
moltisanti.
Geri