kedim bağırmaya başladı

Reaksiyon skoru
112
arkadaşlar merhaba erkek cins kedim var bu aralar çok bağırmaya başladı. PC başında dururken yanıma gelip bağırmaya başlıyor yemi suyu kumu temiz ve dolu. Yardım eder misiniz? sinirimi bozmaya başladı artık :D

Kızgınlık dönemi olabilir.

yaklaşık 1 yaşında bide dişi bulcaz sanırım :D . Şuan yanımda mölüm mölüm bakıp ses çıkartıyor :) başka sıkıntısı olmasında. daha yeni veterinere götürdüm aşı felan yaptırdım sıkıntısı yok dedi

Hocam bu 3050 bekleyişi size hiç yaramadı yaa
Post automatically merged:

arkadaşlar merhaba erkek cins kedim var bu aralar çok bağırmaya başladı. PC başında dururken yanıma gelip bağırmaya başlıyor yemi suyu kumu temiz ve dolu. Yardım eder misiniz? sinirimi bozmaya başladı artık :D
Eş istiyor abisi
Arkadaşımın kedisi de böyleydi karşı apartmandaki kediye miyavlıyordu arkadaşım erkek kedisi de erkek miyavladığı Kedi dişi sahipleri de kız
Bir gün bu arkadaşın kedi dışarda alem edip kalem edip miyavladığı kediyi yakaladı yakaladığı yerde de tecavüz etmiş sonra miyavlamayı kesmiş :kedi:

Son düzenleme:
Hocam bu 3050 bekleyişi size hiç yaramadı yaa
Post automatically merged:

Eş istiyor abisi
Arkadaşımın kedisi de böyleydi karşı apartmandaki kediye miyavlıyordu arkadaşım erkek kedisi de erkek miyavladığı Kedi dişi sahipleri de kız
Bir gün bu arkadaşın kedi dışarda alem edip kalem edip miyavladığı kediyi yakaladı yakaladığı yerde de tecavüz etmiş sonra miyavlamayı kesmiş :kedi:
Hocam ben 3050 beklemiyom ama banada bir şeyler oldu

azmış bu

Geri