yufuscuk
80+ Silver
Dahası
Ağız bakımı önemli kedilerde
doğduğundan beri bozuk hocam okulda bulmuştuk ben sahiplendim dişlerinde enfeksiyon vs vardı arka dişi çekildi ön dişleri çubuk çubukNasıl çürüdü mü o zaman fazla yaş mamadan veteriner öyle demişti bana fazla verme diye götürün veterinere baksın bazen fırçalayın diyorlar dişlerini
Zevkler tartışılmaz dgdjshshsvxjsBenim kedi de sadece kuru mama yiyor tekir kedi. Et veriyon koklar gider. Ciğer tavuk koklar gider. Yaş mama veriyom kokluyo gidiyo. Sadece kuru mama ve zeytine bayılıyo krkxkd
zeytin mi spdofjdpsofdsBenim kedi de sadece kuru mama yiyor tekir kedi. Et veriyon koklar gider. Ciğer tavuk koklar gider. Yaş mama veriyom kokluyo gidiyo. Sadece kuru mama ve zeytine bayılıyo krkxkd
Anladım hocam şey yapın mamayı ezin toz gubi yapın öyle yiyebilir hic yaş mama vermeyin istemezse yemesin bir süre sonra mecbur yemek zorunda kalacakdoğduğundan beri bozuk hocam okulda bulmuştuk ben sahiplendim dişlerinde enfeksiyon vs vardı arka dişi çekildi ön dişleri çubuk çubuk
O ne ki? Bizimki strafor yiyor ve yutuyor diskisinda görüyorum kalintilari. Hep sakliyorum yine biryerden bulup yiyor.zeytin mi spdofjdpsofds
Beninki lays sade cips seviyor mesela diğerlerini hiç sevmez baharatlıları fln bi onu yiyor sgsgsgsjshsvskzvzzeytin mi spdofjdpsofds
bizimki pringlestan başkasına bakmıyo arada ranch soslu doritosta istiyor onu amerikadan getirtiyoruz DDDBeninki lays sade cips seviyor mesela diğerlerini hiç sevmez baharatlıları fln bi onu yiyor sgsgsgsjshsvskzvz
Ultra Mega Extra VIPbizimki pringlestan başkasına bakmıyo arada ranch soslu doritosta istiyor onu amerikadan getirtiyoruz DDD
Bu benimki de seviyo dgchb. Zeytin kokusuna ilgisi oluyomuş sanırım kedilerin kokusunu aldımı çıkdırıyo chbjnBeninki lays sade cips seviyor mesela diğerlerini hiç sevmez baharatlıları fln bi onu yiyor sgsgsgsjshsvskzvz