Neler Yeni

Kedim benden çok yiyor

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
Günlük 300 kalori yiyecek kadar yemek var zamanla azaltmaya çalış 200 kalori civarı yedirmeye çalış. Yoksa yağlanır. Eğer çok kalori aldığı halde yaglanmiyorsa vücudunda parazit olabilir veya yediklerini sindiremiyor olabilir, bunu ogrenmek icin kedinin diskina bak.
anladım hocam teşekkürler, şu yavruları ayaklansın ilk işim check up

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
Veteriner ile gorus o kadar yiyip bu kiloda olmasi mantikli drgil normalde 90 gr civari veriliyor kediye
Kilosuna gore degisiyor tabi ama 400gr falan acayip sayilar

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,398
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
selamlar
beyaz tekir karması bi kedim var, yeni doğum yaptı 4 tane yavrusu var, hamileykende hamile öncesindeykende şimdi de çok yior öyle böyle yemiyor utanmasa gerçekten beni yer.

400gr lık konserveryi gün içinde tek başına bitiriyor nerdeyse.
mecbur her istediği zaman az az veriyoruz
günde 200 gram öğün başına 100 gram şeklinde versek yeterli olur mu yoksa bu durum normal mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

her seferinde hiç yemek yememiş gibi yior mamayı aralıklı verdiğimiz için çabuk mu acıkıyor yoksa sağlığında bi sorunu mu var anlamadım veterinere götürdük doktor herhangi bi şey demedi o konu ile alakalı
Benim kedimde benden fazla yiyor çok şişman ama öyle daha tatlı bence cinsle fln alakası yok benimki british shorthair cins kedi bide tanıdığımın tekir kedisivar ikiside yiyor maşallah jddkdvvdkssjxx

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
Veteriner ile gorus o kadar yiyip bu kiloda olmasi mantikli drgil normalde 90 gr civari veriliyor kediye
Kilosuna gore degisiyor tabi ama 400gr falan acayip sayilar
bi abiye söyledim benim köpek o kadar yemiyor diyor harbi çok garip yani

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,398
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Alıntıyı görüntüle

evet hocam ya keyfi mama yior olan bana oluyo sdkfjsdkfs

mamayı ben vermiyorum aslında mutfağa gidiyo bağırıyo mama poşetine benzeyen her sesi duyunca ayaklanıyor, mama yemeden susmuyor öyle olunca çook az veriyoruz ama yine de tatmin olmuyor hanım
Tipe bak ya çok tatlı lan bu

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Sadettin Y
kanka veteriner mi dedi yas mama verin diye? full yas mama saglikli bir sey degil sen de tahmin ediyo olacaksin ki. kilo almiyo zaten diyip hayvana bi gunde yarim kiloya yakin yas mama vermeyin sakın. Kedi bu kediler ***** 5dk once mama verirsin yine acikirlar miyavlamasina goz yumun. ama simdi süt fln da yavrulari besliyo belki mamaya ihtiyaci oluyodur tam bilemiyorum

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
kanka veteriner mi dedi yas mama verin diye? full yas mama saglikli bir sey degil sen de tahmin ediyo olacaksin ki. kilo almiyo zaten diyip hayvana bi gunde yarim kiloya yakin yas mama vermeyin sakın. Kedi bu kediler ***** 5dk once mama verirsin yine acikirlar miyavlamasina goz yumun. ama simdi süt fln da yavrulari besliyo belki mamaya ihtiyaci oluyodur tam bilemiyorum
mesajları görmediniz sanırım hocam, kuru mama yiemiyor dişleri bozuk

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,398
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
kuru mama yiemiyor hocam dişleri bozuk

nasıl yani
Nasıl çürüdü mü o zaman fazla yaş mamadan veteriner öyle demişti bana fazla verme diye götürün veterinere baksın bazen fırçalayın diyorlar dişlerini

BabaVoss7

80+ Silver
Benim kedi de sadece kuru mama yiyor tekir kedi. Et veriyon koklar gider. Ciğer tavuk koklar gider. Yaş mama veriyom kokluyo gidiyo. Sadece kuru mama ve zeytine bayılıyo krkxkd

Top Bottom