Neler Yeni

Kedim koltuğun içinden geçiyor

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,977
İsim
Chloe Grace Moretz
Kedim koltuğuma nedense sürekli çıkıyor çıkarkende tabi zarar vermiyor koltuğu hafif kesti nasıl uzaklaştırabilirim çünkü baya iz olmaya başladı

emirus34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Emirhan USTA
Kediyi o odaya sokmamak çok doğru bir tercih olabilir siz ne dersiniz 👌

kedi her defasında oraya iz bıraktığında fiziksel ya da ruhsal bir hasar vermeyecek şekilde cezalandırın. zamanla bunu anlayacak ve olabildiğinde o koltuktan uzak durmaya çalışacak. denendi-onaylandı

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,977
İsim
Chloe Grace Moretz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sağolun :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Görkem Kaya
Kedilerin koku algılayıcıları çok güçlüdür o yüzden koltuğa elma sirkesi sürersen kedi çok rahatsız olur. Bir kez sür kedi kokuyu alsın sonra temizle. İkinci önerimse yere salatalık koy. Kediler salatalığı yılan sanıp korkar.

Furkan Yurtlu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Furkan
kedi her defasında oraya iz bıraktığında fiziksel ya da ruhsal bir hasar vermeyecek şekilde cezalandırın. zamanla bunu anlayacak ve olabildiğinde o koltuktan uzak durmaya çalışacak. denendi-onaylandı
Kedim koltuğuma nedense sürekli çıkıyor çıkarkende tabi zarar vermiyor koltuğu hafif kesti nasıl uzaklaştırabilirim çünkü baya iz olmaya başladı
Zamanla koltugunuza yapışkan kağıtlar koyun kediler yapışkan kagıda bastıgı zaman 2 ayagının üstüne Kalkarlar ve buda onlara ruhen ve fiziksel bi temasta bulunmadan zarar vermeden uzaklaştırma yöntemidir

Top Bottom