Kediyi yumruklamak neyi çözecek sence?ne alaka şimdi psikolog falan
Durduk yere saldırmasını napıcaz ? Konu sahibi farklı bir tavır sergilemiş ama sonuçta nasıl kedide bir cansa bende bir canımKediyi yumruklamak neyi çözecek sence?
İşte sonunda aklı olan nadir kişilerden birini daha buldum.Durduk yere saldırmasını napıcaz ? Konu sahibi farklı bir tavır sergilemiş ama sonuçta nasıl kedide bir cansa bende bir canım
Aslında seninde beyin cerrahiye gitmen lazım diyecem de olmayan şey için gidip kendini rezil etmene hiç gerek yok bence.Kediyi yumruklamak neyi çözecek sence?
Sadece bu videoyu izlesene.İşte sonunda aklı olan nadir kişilerden birini daha buldum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aslında seninde beyin cerrahiye gitmen lazım diyecem de olmayan şey için gidip kendini rezil etmene hiç gerek yok bence.
Bende bu videoyu izlemenizi tavsiye ederim bizim de bir canımız var CANIMIZ VAR BİZİM BİR CANIMIZ VAR BU HAYATA SADECE BİR KERE GELİYORUZ BAK BİZİM CANIMIZ VAR! Tamam anladın mı? 3-5 defa yazdım anlaman için.Sadece bu videoyu izlesene.
Siz ciddi değilsiniz di mi? Kediyi dövmek nedir ya? Ulan o kedi, hayvan lan o, insan değil o. Ya sağda solda hayvana şiddetle ilgili bir şey olsa sosyal medyaları falan inletirsiniz. Dediklerinize bakın. Kedi saldırabilir, ÇÜNKÜ O BİR KEDİ. HAYVAN. O BİR HAYVAN. O BİR KEDİ. O BİR HAYVAN. Tamam anladın mı? 3-5 defa yazdım anlaman için.
Üzgünüm dostum ama anlaşılan seni bir hayvan öldürse sen bir şey olmaz o hayvandır diyecek kafadasın üzgünüm dostum al tavsiye ederim:Sadece bu videoyu izlesene.
Siz ciddi değilsiniz di mi? Kediyi dövmek nedir ya? Ulan o kedi, hayvan lan o, insan değil o. Ya sağda solda hayvana şiddetle ilgili bir şey olsa sosyal medyaları falan inletirsiniz. Dediklerinize bakın. Kedi saldırabilir, ÇÜNKÜ O BİR KEDİ. HAYVAN. O BİR HAYVAN. O BİR KEDİ. O BİR HAYVAN. Tamam anladın mı? 3-5 defa yazdım anlaman için.
TamamNeyse engel bb
Hoşuna gitmeyene engel at zatenNeyse engel bb
Haksız yere hayvana vuran vb. insanlardan bahsetmiyorum burda kedi durduk yere seni tırmalıyor konu sahibi elimi oynatamıyorum yazıyor sen ise "O Hayvan" diyorsun? Kedi refleks olarak atlamış bir yerini çizmiş olabilir ama sen kedi sana ne yaparsın yapsın o kedi diyorsun , senin mantığınla çocuk öldüren köpeklerde mi suçsuz ?Sadece bu videoyu izlesene.
Karaktersiz!Kediyi oldur helaldir.
İşte hocam keşke herkes sizin gibi akıllı olsa ama nerdeeeHaksız yere hayvana vuran vb. insanlardan bahsetmiyorum burda kedi durduk yere seni tırmalıyor konu sahibi elimi oynatamıyorum yazıyor sen ise "O Hayvan" diyorsun? Kedi refleks olarak atlamış bir yerini çizmiş olabilir ama sen kedi sana ne yaparsın yapsın o kedi diyorsun , senin mantığınla çocuk öldüren köpeklerde mi suçsuz ?