Neler Yeni

Kedim kolumu parçaladı.Sizce ne yapmalıyım?

Arda_09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Arda Okçu
kedinizin aşıları vs tam mı hocam

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Satürn
Durduk yere saldırmasını napıcaz ? Konu sahibi farklı bir tavır sergilemiş ama sonuçta nasıl kedide bir cansa bende bir canım
İşte sonunda aklı olan nadir kişilerden birini daha buldum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kediyi yumruklamak neyi çözecek sence?
Aslında seninde beyin cerrahiye gitmen lazım diyecem de olmayan şey için gidip kendini rezil etmene hiç gerek yok bence.

Fırhorse Sobutmoon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Ad
İşte sonunda aklı olan nadir kişilerden birini daha buldum.

Aslında seninde beyin cerrahiye gitmen lazım diyecem de olmayan şey için gidip kendini rezil etmene hiç gerek yok bence.
Sadece bu videoyu izlesene.

Siz ciddi değilsiniz di mi? Kediyi dövmek nedir ya? Ulan o kedi, hayvan lan o, insan değil o. Ya sağda solda hayvana şiddetle ilgili bir şey olsa sosyal medyaları falan inletirsiniz. Dediklerinize bakın. Kedi saldırabilir, ÇÜNKÜ O BİR KEDİ. HAYVAN. O BİR HAYVAN. O BİR KEDİ. O BİR HAYVAN. Tamam anladın mı? 3-5 defa yazdım anlaman için.

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım

Siz ciddi değilsiniz di mi? Kediyi dövmek nedir ya? Ulan o kedi, hayvan lan o, insan değil o. Ya sağda solda hayvana şiddetle ilgili bir şey olsa sosyal medyaları falan inletirsiniz. Dediklerinize bakın. Kedi saldırabilir, ÇÜNKÜ O BİR KEDİ. HAYVAN. O BİR HAYVAN. O BİR KEDİ. O BİR HAYVAN. Tamam anladın mı? 3-5 defa yazdım anlaman için.
Bende bu videoyu izlemenizi tavsiye ederim bizim de bir canımız var CANIMIZ VAR BİZİM BİR CANIMIZ VAR BU HAYATA SADECE BİR KERE GELİYORUZ BAK BİZİM CANIMIZ VAR! Tamam anladın mı? 3-5 defa yazdım anlaman için.

Üzgünüm dostum ama anlaşılan seni bir hayvan öldürse sen bir şey olmaz o hayvandır diyecek kafadasın üzgünüm dostum al tavsiye ederim:🧠

Son düzenleme:

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Satürn

Haksız yere hayvana vuran vb. insanlardan bahsetmiyorum burda kedi durduk yere seni tırmalıyor konu sahibi elimi oynatamıyorum yazıyor sen ise "O Hayvan" diyorsun? Kedi refleks olarak atlamış bir yerini çizmiş olabilir ama sen kedi sana ne yaparsın yapsın o kedi diyorsun , senin mantığınla çocuk öldüren köpeklerde mi suçsuz ?

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Cihan Duman
Kediyle kavga etme, ona sinirlenip bağırma eğer küçükse travma yaratırsın sürekli senden korkar, seni de sevmez yanında stres yapar. öldürürsün hayvanı.
Rahatsız edilmek istemiyorsa rahatsız etme yine de sevmeye devam et gülü seven dikenine katlanır uzun zamandır seninle kalıyorsa ve aşıları yapılmışsa sorun yaratmaz bence. Yaralar da bir süre sonra geçer

Haksız yere hayvana vuran vb. insanlardan bahsetmiyorum burda kedi durduk yere seni tırmalıyor konu sahibi elimi oynatamıyorum yazıyor sen ise "O Hayvan" diyorsun? Kedi refleks olarak atlamış bir yerini çizmiş olabilir ama sen kedi sana ne yaparsın yapsın o kedi diyorsun , senin mantığınla çocuk öldüren köpeklerde mi suçsuz ?
İşte hocam keşke herkes sizin gibi akıllı olsa ama nerdeee

bwNN

80+ Silver
Valla hocam ufak bir ihtimal dahi olsa bile aşıyı vurdurun Allah korusun kuduz muduz varsa ve bulasirsa belirtilerde başlarsa kurtulma ihtimali 0 a yakin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,103
Üyeler
163,778
Son üye
chromososs
Top Bottom