Nihilist1Genç 80+ Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 464 6 Temmuz 2024 #27 plastokco yazmış: Kediyi oldur helaldir. Devamı için tıklayın... şeyhim şimdide donanım arşivi foruma gelmiş selam olsun
plastokco yazmış: Kediyi oldur helaldir. Devamı için tıklayın... şeyhim şimdide donanım arşivi foruma gelmiş selam olsun
yufuscuk 80+ Silver Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4,492 Dahası Reaksiyon skoru 2,395 Konum Bende Bilmiyorum İsim YUSUF BAĞRIYANIK 6 Temmuz 2024 #28 plastokco yazmış: Kediyi oldur helaldir. Devamı için tıklayın... komik misin şuan zaten aklın kedinin aklıyla aynı Mesaj otomatik birleştirildi: 6 Temmuz 2024 SadeceSeyf yazmış: Çok büyük hasar verdi. İşaret ve baş parmağımı zor hareket ettiriyorum. Kuduz ve tetenoz aşısı oldum. Kedimin karma aşıları geçen seneden var. Fakat manitam bugün yanlışlıkla benim suyumdan içmiş akıl verir misiniz acaba ? @Abdullah Hacıgül Devamı için tıklayın... tavsiyem bir doktora görünmen ve her şeyi anlatman en iyisini onlar bilir
plastokco yazmış: Kediyi oldur helaldir. Devamı için tıklayın... komik misin şuan zaten aklın kedinin aklıyla aynı Mesaj otomatik birleştirildi: 6 Temmuz 2024 SadeceSeyf yazmış: Çok büyük hasar verdi. İşaret ve baş parmağımı zor hareket ettiriyorum. Kuduz ve tetenoz aşısı oldum. Kedimin karma aşıları geçen seneden var. Fakat manitam bugün yanlışlıkla benim suyumdan içmiş akıl verir misiniz acaba ? @Abdullah Hacıgül Devamı için tıklayın... tavsiyem bir doktora görünmen ve her şeyi anlatman en iyisini onlar bilir