Neler Yeni

Kedimi kısırlaştırıyorum ne yapmalıyım?

Thapena

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Sercan

6 aydır beslediğim dişi tekir kedim vardı. Öğrenciyim herhangi bir gelirim yok bu yüzden belediye kısırlaştırma merkezinden randevu aldım az önce kedimi teslim ettim inşallah sağ salim çıkar onu şimdiden özlüyorum. Onun dışında belediye kulağına ufak bir çentik atacağını söyledi istemedim ama prosedür gereği mecbur dedi bu sorun yaratır mı? Ve ameliyat sonrası neler yapmalıyım? Tecrübeli kişiler yanıtlarsa çok mutlu olurum.​

R3b311i0n_01

80+ Bronze
silindi

Son düzenleme:

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım

6 aydır beslediğim dişi tekir kedim vardı. Öğrenciyim herhangi bir gelirim yok bu yüzden belediye kısırlaştırma merkezinden randevu aldım az önce kedimi teslim ettim inşallah sağ salim çıkar onu şimdiden özlüyorum. Onun dışında belediye kulağına ufak bir çentik atacağını söyledi istemedim ama prosedür gereği mecbur dedi bu sorun yaratır mı? Ve ameliyat sonrası neler yapmalıyım? Tecrübeli kişiler yanıtlarsa çok mutlu olurum.​

Allah affetsin çok özür diliyorum başlığı "kendimi" diye okudum

BabaVoss7

80+ Silver
En önemlisi bundan sonra mamada sadece kısır kedi maması verirsin. İyileşme süre i Bi hafta filandır herhalde dişinde. Erkeklerden Bi tık daha zor

Thapena

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Sercan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ameliyat sonrası yapılacakları işlemi yapanlara sorarsanız daha iyi bilgi verebilirler.

Çentiği, ilerde kedi sizden kaçarsa, sokak kedisi vs olma durumunda yanlışlıkla ikinci kez ameliyat etmemek için atıyorlar sanırım.
Teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Allah affetsin çok özür diliyorum başlığı "kendimi" diye okudum
Aman hocam 😂

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Teşekkürler.

Aman hocam 😂
Usta madem öğrencisin, ciddi bi masraf olursa maddi destek vermek isterim elimden geldiğince. Ben de sokak kedilerine bakıyorum, balkonuma geliyolar mamalarını yiyip gidiyolar

gsonex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Emre Turan
Ameliyattan sonra ufak kanamalar da olabilir benim velette olmuştu veteriner normal demişti çok ekstra kan olmadığı sürece sıkıntı yok korkma eğer olursa bu süreçte 3-4 gün bayağı kontrol et yüksekten zıplama falan yapmasın dikişleri açılabilir en önemlisi bu bence sadece 3-4 gün bebek gibi ekstra dikkat et hareketlerine bir sorun olmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yiğit Can Kocaman
En önemlisi bundan sonra mamada sadece kısır kedi maması verirsin. İyileşme süre i Bi hafta filandır herhalde dişinde. Erkeklerden Bi tık daha zor
12 aylık olana kadar normal mamayla devam edilebiliyor kiloya göre.

Kilosuna bağlı olarak kısırlaştırılmış kedi mamasına geçebilirsin. İlk 1-2 gün hasta geçirecektir çok rahatsız etmemeni öneririm. Hafif kanamalar da normal aşırı derecede olmadığı sürece sorun teşkil etmez. Kısaca üzerinde düşeni yapıp kendi haline bırakmaktan başka pek bi çaren yok.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Kendimi diye okumayan gaydir !

GirayHan

80+ Platinum
kısır kedi maması kullanmalısın bundan sonrası için. birde box içinde geldiğinde baygın olabilir bırak dinlensin. bi süre sonra uyandığında box'ın içinden çıkar ama gözetim halinde tut kendine gelene kadar. baktın yürüyemiyor vb falan anestaziden dolayı tekrar box'a koy bırak o şekilde ayılana kadar kalsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,351
Üyeler
164,824
Son üye
altechas
Top Bottom