Allah affetsin çok özür diliyorum başlığı "kendimi" diye okudum6 aydır beslediğim dişi tekir kedim vardı. Öğrenciyim herhangi bir gelirim yok bu yüzden belediye kısırlaştırma merkezinden randevu aldım az önce kedimi teslim ettim inşallah sağ salim çıkar onu şimdiden özlüyorum. Onun dışında belediye kulağına ufak bir çentik atacağını söyledi istemedim ama prosedür gereği mecbur dedi bu sorun yaratır mı? Ve ameliyat sonrası neler yapmalıyım? Tecrübeli kişiler yanıtlarsa çok mutlu olurum.
Bende yaaAllah affetsin çok özür diliyorum başlığı "kendimi" diye okudum
AynısıAllah affetsin çok özür diliyorum başlığı "kendimi" diye okudum
Teşekkürler.Ameliyat sonrası yapılacakları işlemi yapanlara sorarsanız daha iyi bilgi verebilirler.
Çentiği, ilerde kedi sizden kaçarsa, sokak kedisi vs olma durumunda yanlışlıkla ikinci kez ameliyat etmemek için atıyorlar sanırım.
Aman hocamAllah affetsin çok özür diliyorum başlığı "kendimi" diye okudum
Usta madem öğrencisin, ciddi bi masraf olursa maddi destek vermek isterim elimden geldiğince. Ben de sokak kedilerine bakıyorum, balkonuma geliyolar mamalarını yiyip gidiyolarTeşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aman hocam
12 aylık olana kadar normal mamayla devam edilebiliyor kiloya göre.En önemlisi bundan sonra mamada sadece kısır kedi maması verirsin. İyileşme süre i Bi hafta filandır herhalde dişinde. Erkeklerden Bi tık daha zor
Kilosuna bağlı olarak kısırlaştırılmış kedi mamasına geçebilirsin. İlk 1-2 gün hasta geçirecektir çok rahatsız etmemeni öneririm. Hafif kanamalar da normal aşırı derecede olmadığı sürece sorun teşkil etmez. Kısaca üzerinde düşeni yapıp kendi haline bırakmaktan başka pek bi çaren yok.6 aydır beslediğim dişi tekir kedim vardı. Öğrenciyim herhangi bir gelirim yok bu yüzden belediye kısırlaştırma merkezinden randevu aldım az önce kedimi teslim ettim inşallah sağ salim çıkar onu şimdiden özlüyorum. Onun dışında belediye kulağına ufak bir çentik atacağını söyledi istemedim ama prosedür gereği mecbur dedi bu sorun yaratır mı? Ve ameliyat sonrası neler yapmalıyım? Tecrübeli kişiler yanıtlarsa çok mutlu olurum.
HfjfjfhrjfjfjjAllah affetsin çok özür diliyorum başlığı "kendimi" diye okudum