Neler Yeni

Yardım Keenetic ax-1800 modeli 5ghz'de kesinti yapıyor

TheBalta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Burak Balta
Merhaba arkadaşlar bende keenetic ax1800 modeli var evimdeki internet 100 mpbs vdsl interneti 2.4/5 ghz'de kullanınca genelde 2.4 ghz verdiğinden bende 2.4 ghz'yi devre dışı bırakıp sadece 5 ghz'yi kullanıyorum uzakta olsam bile nerdeyse hızımın tamamını alıyorum fakat yakınlıl farketmeksizin cihazların wifi bağlantısı kesiliyor wifi sekmesine giriyorum 30-40 saniye boyunca cihazlar wifiyi göremiyor bi çözüm bulamadım yardımcı olabilicek varsa çok sevinirim.

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Anıl Aykın
Merhaba arkadaşlar bende keenetic ax1800 modeli var evimdeki internet 100 mpbs vdsl interneti 2.4/5 ghz'de kullanınca genelde 2.4 ghz verdiğinden bende 2.4 ghz'yi devre dışı bırakıp sadece 5 ghz'yi kullanıyorum uzakta olsam bile nerdeyse hızımın tamamını alıyorum fakat yakınlıl farketmeksizin cihazların wifi bağlantısı kesiliyor wifi sekmesine giriyorum 30-40 saniye boyunca cihazlar wifiyi göremiyor bi çözüm bulamadım yardımcı olabilicek varsa çok sevinirim.
Güncelleştirme tipini kararlı da değilse kararlıya alın. Alınca güncelleme alması gerekiyor. Ben yaşamadım böyle bir sorun ama başka bir yerde okuduğuma göre genel olarak böyle çözülüyormuş (o da aynı sorunu yaşamış).

TheBalta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Burak Balta
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
deniyeceğim teşekkürler

Top Bottom