Neler Yeni

Yardım KEENETİC HOPPER DSL EN GÜVENİLİR NEREDEN ALABİLİRİM?

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
760
İsim
Furkan
Keenetic hopper dsl önerisi aldım ve almak istedim. Şuan hepsi burada amazon v.s de satılıyor ama hepsi başka satıcılardan satılıyor. İncehesap ve sinerji ve itopyada satıyor. Hangisinden almak daha güvenilir bir sorun çıktığında geri dönüşü iyi olan bir firma

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Selim Erinç
Ama farklı satıcı satıyor ona rağmen mi ? Amazon değil farklı bir satıcı
Ben yinede amazon aracı olduğu için güvenirdim en kötü kullansan bile şartsız koşulsuz 30 gün iade hakkı vermeleri çok iyi ve müşteri hizmetleri konusunda amozon muhatabın pişman ettiklerini görmedim daha

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
760
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben yinede amazon aracı olduğu için güvenirdim en kötü kullansan bile şartsız koşulsuz 30 gün iade hakkı vermeleri çok iyi ve müşteri hizmetleri konusunda amozon muhatabın pişman ettiklerini görmedim daha
Anladım teşekkürler

yerçileği

80+ Bronze
kullansan bile şartsız iade durumu sadece satıcısı amazon.com.tr olan satıcılar için geçerli diye biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Keenetic hopper dsl önerisi aldım ve almak istedim. Şuan hepsi burada amazon v.s de satılıyor ama hepsi başka satıcılardan satılıyor. İncehesap ve sinerji ve itopyada satıyor. Hangisinden almak daha güvenilir bir sorun çıktığında geri dönüşü iyi olan bir firma
https://keenetic.com.tr/tr/shops buradan keenetic için yetkili satıcıları görebilirsin

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
760
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kullansan bile şartsız iade durumu sadece satıcısı amazon.com.tr olan satıcılar için geçerli diye biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://keenetic.com.tr/tr/shops buradan keenetic için yetkili satıcıları görebilirsin
Görüyorum hocamda trendyol hepsi burada amazon yazıyor ama firmalar kendileri satmıyor. Sadece kendileri satan İNCEHESAP İTOPYA VEYA SİNERJİ VAR

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,417
Üyeler
167,839
Son üye
FrostByte
Top Bottom