EmreBey52
80+ Silver
Dahası
Modemi kurdum fakat İnternet bağlantısı yok yardım ederseniz sevinirim. Kuurlum sihirbazından kurdum bu arada.
DSL ışığı yanıyor, internet mi yok?Evet hocam aldım fakat giriş yerini hem verdikleri gibi hemde sonuna @ttnet koyarak yapıyorum fakat İnternet gelmiyor
O zaman kullanıcı adı ve şifre sorunu var çünkü DSL bağlantısını almış. O da yoksa 1-2 ayar lazım onu yapamamışsındır. Modem takılı olsa gösterirdim aslında...Evet hocam pc de internet yok telefonda oturum açın diyor.
Tekrar arayıp sorayım mı hocam şuan takılı modem ama.O zaman kullanıcı adı ve şifre sorunu var çünkü DSL bağlantısını almış. O da yoksa 1-2 ayar lazım onu yapamamışsındır. Modem takılı olsa gösterirdim aslında...
Yok benim modem takılı olsaTekrar arayıp sorayım mı hocam şuan takılı modem ama.
Sistem menüsü altından Tanılama -> DSL yolunu izleyerek ss atabilir misiniz?Modemi kurdum fakat İnternet bağlantısı yok yardım ederseniz sevinirim. Kuurlum sihirbazından kurdum bu arada.
Kusura bakmayın geç cevap veriyorum ama internet modeme geliyor kullanıcı bilgilerinizle giriş yapmanız lazım.