Neler Yeni

Keenetic omni dsl vs Asus dsl ac51

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Türknete geçiş yapıyoruz evde şuan modem yok müşteri hizmetleri benim almamı söyledi evde wifi kullananlar instagram youtube netflix için kullanıyor televizyonuda wifi ile baglayacaz o yüzden bu 5ghz olayı pek mantıklı gelmiyor bana ama ileride kullanimimiz değişir 5ghz ihtiyaç duyarız diye endişeleniyorum. Laptopu ethernet kablosu ile baglayacam. Keenetic omni dsl ile Asus dsl ac51 fiyatlari aynı ama Asusta 5ghz desteği var hangisini almamız lazim karar veremiyorum. Modeme 700 tl vermeyi hiç istemiyoruz ama 75 mbps internet için mecburen almamız gerekiyor daha üstüne çıkamayiz hangisini almaliyiz birbirine karşı 5ghz özelliğinden ayrı avantajları nelerdir iki cihazida kullanan kişiler varsa deneyimlerini paylaşırsa iyi olur

TahinPekmez

80+ Silver

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

En çok tutulan modem.budur. ping falan tarih olur. Ayna anda birçok kişi kullanabilir. 5ghz wifi ile 850.mhz kadar çıkar, kablolu 1000 mhz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu 1000 TL 😁
Hocam bende baktım çok beğenilen ve tutulan bir ürün. 700 tl ye zor çıktık bu fiyattada en uygunu şuan asus. Kalabalık değiliz fazla bağlanan yok bizde oyun zaten oynamıyorum sadece indirme yükleme gibi işlerde hiz lazim oluyor ve kopukluk olmaması lazim

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Şahsen keenetic kullanıyorum sorun yaşamadım 2 yıldır

TahinPekmez

80+ Silver
Hocam bende baktım çok beğenilen ve tutulan bir ürün. 700 TL ye zor çıktık bu fiyattada en uygunu şuan asus. Kalabalık değiliz fazla bağlanan yok bizde oyun zaten oynamıyorum sadece indirme yükleme gibi işlerde hiz lazim oluyor ve kopukluk olmaması lazim
O zaman asus 5.ghz olanı al. 2.4ghz ile çakışma.olmaz. ileride bluetooth kulaklık.falan alırsan aynı frekans olduğu için internet hızında dalgalanma olur.

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şahsen keenetic kullanıyorum sorun yaşamadım 2 yıldır
Galiba keenetic alacam Asusun kullanıcı yorumları çok farklı bazıları kesinlikle pişman olmuşken bazıları çok memnun. Sırf bundan dolayı 5ghzden vazgecicem
Mesaj otomatik birleştirildi:

O zaman asus 5.ghz olanı al. 2.4ghz ile çakışma.olmaz. ileride bluetooth kulaklık.falan alırsan aynı frekans olduğu için internet hızında dalgalanma olur.
Bluetooth kulaklık varda bu dalgalanma olayını pek anlamadım

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Çok sıkıntı çıkartmaz dediğin olay.

Top Bottom