Neler Yeni

Keenetic OmniDSL yerine Asus Modem Alarak Hata mı Yaptım?

rtx 3090

80+ Silver
İlk başta bunu almıştım; https://www.hepsiburada.com/keeneti...i-modem-router-p-HBV00000MI5NJ?magaza=Yenisey

Sonra gaming gecesinde bunu gördüm; https://www.incehesap.com/asus-dsl-ac51-ac750-modem-router-fiyati-38318/

İlk aldığım daha çok öneriliyordu ama ben hem adı ASUS olduğu için hem de daha kalitelidir diye aldım. İlk aldığımı hâlâ iptal etmedim.

Bu şekilde benim aldığım fiyatlar;
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Fiyatı arttı sanırım 331 TL oldu. Ben aldığım da 308 TL idi. Bir de 20 TL'lik bir indirim olmuştu. Şimdi alamaya kalksam aynı ürüne 50 TL daha fazladan vereceğim.
O yüzden ASUS indirimdeyken ASUS'u aldım ama yanlış mı yaptım tam bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Hangisini iptal etmeliyim?
Keenetic daha iyi hem sen gigafiber kullanmıyorsun 750 mbps alamazsın ki

Rikka

80+ Bronze
Keenetic alacaksanız bunu alın. Rakip olabilecek bu modem var. Diğeri (sizin verdiğiniz linkteki) o kadar gelişmiş değildir.
Bu çok pahalı geldi. O yüzden ASUS aldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Keenetic daha iyi hem sen gigafiber kullanmıyorsun 750 mbps alamazsın ki
Kullanmıyorum. Ama daha kalitelidir diyr bide indirim vardı.

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Pardon bu linkteki Acces pointmiş, modem değil.
Bu indirime girmiş, bunu da alabilirsin. Asus da çok güzel ve ben şu an Asus aynı model modemi kullanıyorum.

Rikka

80+ Bronze

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,031
İsim
Batuhan Divrik
Keenetic güzel bir modem ancak asus ac 750 de 5ghz bandı olması + bir özellik ve 339 tl'ye bence asus olanı almanız daha mantıklı.

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Çekim alanı nasıl? Bir sıkıntısı var mı?
Araya çift duvar girmediği yerlerde çekim kuvveti çok iyi. Kendi bilgisayarımdan ethernet ile bağlıyım, bilgisayarımın yanına kadar telefon kablosu çekili modeme. Bizim ev biraz fazla büyük, 4 katlı ve her yerden çekiyor. Bahçeden bile çekiyor yani.

Rikka

80+ Bronze
Keenetic güzel bir modem ancak asus ac 750 de 5ghz bandı olması + bir özellik ve 339 TL'ye bence asus olanı almanız daha mantıklı.
Şuanda ikiside bende hangisini iptal etmeliyim diye soruyorum?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Araya çift duvar girmediği yerlerde çekim kuvveti çok iyi. Kendi bilgisayarımdan ethernet ile bağlıyım, bilgisayarımın yanına kadar telefon kablosu çekili modeme. Bizim ev biraz fazla büyük, 4 katlı ve her yerden çekiyor. Bahçeden bile çekiyor yani.
Peki USB girişi olmaması büyük bir sıkıntı mı?

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,031
İsim
Batuhan Divrik

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Şuanda ikiside bende hangisini iptal etmeliyim diye soruyorum?
Keenetic iyi marka olsa da N300 modeme özel söylüyorum, Asus olan daha iyi. Eğer Keenetic 1200AC alamayacaksanız Asus kalsın derim.

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Peki USB girişi olmaması büyük bir sıkıntı mı?
Nasıl bir sıkıntı mesela? Siz USB ile modeme harici disk takıp da modem üzerinden bilgisayar kapalı olsa dahi indirme yapacaksanız bunu sağlar USB, ayrıca paylaşılan disk olarak kullanmanızı sağlar. Yani Wi-fi ile bağlanıp her cihaz ile USB'deki herhangi bir filme, müziğe veya dosyaya erişim sağlama imkanı tanır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,944
Üyeler
160,910
Son üye
trane58
Top Bottom