Sen öyle san!Yapamaz.
Yok ben kekemeliğimle alakalı bir şey demiycem ya soran olursa evet falan derim kendimi acındırmadım hiç bu yüzdeninsanların dalga geçmesi çok olası, özellikle yaşı küçük veletler sever dalga geçmeyi o tarz konularda. Ancak bu bi sorun değil bence, ancak seninde ben kekemeyim lütfen kusura bakmayın vs vs diyip kekemelğini ön plana çıkarmaman lazım, bazı küçük yayıncılarda gördüm böyle 10 20 izlenen öyle yapınca adamın duracağı varsa bile kekeme rahatsız ediyor adamı
Kalbini kırarlar yapma...Selamlar bende ileri düzey kekemelik var yani ne konuşamayacak kadar çok ne de akıcı konuşacak kadar az değil orta düzey diyelim twitchte yayın açmayı planlıyorum insanlar gelip izler mi piyasada benim gibi kekeme yayıncı yok insanların ilgisini çeker mi bu yoksa sıkılıp çıkarlar mı düşüncenizi merak ediyorum
Valla hocam okul hayatı boyunca kırdılar kıracakları kadar takmıyorum artık onları yayında alay eden olursa direk ban boş takipçim olacağına hiç olmasınKalbini kırarlar yapma...
o zaman les go hocam kim tutar seni, olayın dışında bi şey söyliyim, küçük yayıncıların kamera açısı ve ışıklandırması çok kötü oluyor lütfen ona dikkat et apsdıogjasıpfhgjsYok ben kekemeliğimle alakalı bir şey demiycem ya soran olursa evet falan derim kendimi acındırmadım hiç bu yüzden
21 yaşındayım bu yaşıma kadar tüm acımasızlıkları duydum gördüm yayında 2 çoluk çocuğun alay etmesine oturup ağlamam yaniDostum insanlar çok acımasız. Önce onu bil ve mentalini hazırla. Başarılar.
Aynen onun farkındayım ışık falan alıcamo zaman les go hocam kim tutar seni, olayın dışında bi şey söyliyim, küçük yayıncıların kamera açısı ve ışıklandırması çok kötü oluyor lütfen ona dikkat et apsdıogjasıpfhgjs