Neler Yeni

Kekeme biri canlı yayın yapabilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Burak Pirin
Selamlar bende ileri düzey kekemelik var yani ne konuşamayacak kadar çok ne de akıcı konuşacak kadar az değil orta düzey diyelim twitchte yayın açmayı planlıyorum insanlar gelip izler mi piyasada benim gibi kekeme yayıncı yok insanların ilgisini çeker mi bu yoksa sıkılıp çıkarlar mı düşüncenizi merak ediyorum

121709

80+ Silver
Sıkılıp çıkma ihtimalleri çok yüksek..

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,657
İsim
Heath Ledger
Dostum oynayacağın oyun türüne ve sohbetin kalitesine göre değişir. Evet kekemelik bir etkendir ama büyük bir etken değildir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Burak Pirin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıkılıp çıkma ihtimalleri çok yüksek..
Düşüncem şuan ünlü olan insanlar kimsenin yapmadığı şeyleri yapıp ünlü olanlar piyasada kekeme yayıncı yok ben tek olucam eğer başlarsam belki yükselebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum oynayacağın oyun türüne ve sohbetin kalitesine göre değişir. Evet kekemelik bir etkendir ama büyük bir etken değildir.

Ya bütün oyunları oynamayı düşünüyorum arada oturur muhabbet ederiz arada film video izleriz falan

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,657
İsim
Heath Ledger
Hocam kendine inanıyorsan hiç düşünme ayrıca parası için başlayacaksan en başta zaten çok sıkıntı yaşarsın. Burayı hobi ve zevk amaçlı kullan eğer yükselirsen ne mutlu sana

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Burak Pirin
Hocam kendine inanıyorsan hiç düşünme ayrıca parası için başlayacaksan en başta zaten çok sıkıntı yaşarsın. Burayı hobi ve zevk amaçlı kullan eğer yükselirsen ne mutlu sana
Parayla zaten işim yok tek başıma oynamaktan sıkılıyorum bana dost olurlar işte

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Hiç birşeye bakma kendine güvenmen yeterli olmadı 1 kişi izlesin nolucak sen sevdiğin birşeyi yapmış olucaksın yapıyorum diyeceksin belki ileride başarıcaksın sohbetin iyi olursa belki seni çok komik bulucaklar mesela twitch gibi yayın platformlarında laz, edirne şivesi falan çok seviyorlar bende dahil belki seviliceksin belki sevmicekler ama sen yapmak iste yeter ki ve yap.

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Burak Pirin
Hiç birşeye bakma kendine güvenmen yeterli olmadı 1 kişi izlesin nolucak sen sevdiğin birşeyi yapmış olucaksın yapıyorum diyeceksin belki ileride başarıcaksın sohbetin iyi olursa belki seni çok komik bulucaklar mesela twitch gibi yayın platformlarında laz, edirne şivesi falan çok seviyorlar bende dahil belki seviliceksin belki sevmicekler ama sen yapmak iste yeter ki ve yap.
Teşekkür ederim önerileriniz için

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,657
İsim
Heath Ledger
Parayla zaten işim yok tek başıma oynamaktan sıkılıyorum bana dost olurlar işte
En başta (ilk haftalar belki aylar) 3-5 kişi ile birlikte olursun ancak severlerse seni zamanla büyürsün. Büyüdükten sonra izleyicilerle gayet güzel eğlenirsin ama ilk günler sıkıntılı. 0 izleyicili yayınların bile olabilir. Bunu kafana takma zamanla bunlar çözülür. Sen samimi olmaya bak kardeşim

SnareEcho

80+ Silver
Selamlar bende ileri düzey kekemelik var yani ne konuşamayacak kadar çok ne de akıcı konuşacak kadar az değil orta düzey diyelim twitchte yayın açmayı planlıyorum insanlar gelip izler mi piyasada benim gibi kekeme yayıncı yok insanların ilgisini çeker mi bu yoksa sıkılıp çıkarlar mı düşüncenizi merak ediyorum
Kekemeyim ve bugün 6-7 sınıfta sunum yaptım. Kendini çok kasmazsan ve heyecanlanmazsan sıkıntı olmaz.

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,657
İsim
Heath Ledger
Kekemeyim ve bugün 6-7 sınıfta sunum yaptım. Kendini çok kasmazsan ve heyecanlanmazsan sıkıntı olmaz.
Ben de "R" harfini söyleyemiyorum ancak topluluk karşısında iyi hazırlanırsam (yani kendime güvenip kendime inanırsam) herkesten iyi konuşurum

Dandelion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Yusuf
Instagram
cik_cik_cikk
Steam
YusufBeyN
Hocam kekemelikle alakasız insanlar yayında eğlenirse izlemeye devam ederler. Bu arada uyarı yapmış olayım 2-3 tane kendini bilmez gelip dalga geçmeye çalışabilir direkt banlayın kanaldan.

Top Bottom