Neler Yeni

Kemal Kılıçdaroğlu Aday Olursa Oy Verir Misiniz ?

KK Aday Olursa Oy Verir Misiniz ?

• Veririm

• Vermem

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,765
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Millete tamamen faydası dokunacak adaya oy verilir , ben o yüzden şimdilik nötrüm bu konuda.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Adam yine adamakıllı vaatler açıkladı. Erdoğan'ın vaatlerine kıyasla daha antiütopik vaatler. Siz gidin "Özdağ abinize" verin oyunuzu.
Gerçi neyi zorluyorum ki, 2. Tura kalacak seçim seve seve KK'ya vereceksiniz.
Vaatleri genel olarak iyi ama muhtarlık konusunu çok takmış muhtarlık için özel kalem atayacağım demişti o çok saçma geldi.
Zaten kamucu zihniyete sahip. 🙄

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,308
İsim
.
İşte yaratılmaya çalışılan algının örneği. Senin gibi binler sandığa gitmiyor ve bu yüzden bir şey değişmiyor. Oysa ki RTE seçmeni sandığa koşuyor yıllardır.
Koşmasına da gerek yok aslında, nasılsa arkalarında ölse akp'e basacak milyonlarca ar*p ve türevleri var.

Alfha13

80+ Silver
Adam yine adamakıllı vaatler açıkladı. Erdoğan'ın vaatlerine kıyasla daha antiütopik vaatler. Siz gidin "Özdağ abinize" verin oyunuzu.
Gerçi neyi zorluyorum ki, 2. Tura kalacak seçim seve seve KK'ya vereceksiniz.
Ezbere konuşma sanatı deniyor buna. Bir de vaatler diyorsun. Vaatlere bakarak oy veren ülkedeki 10 kişiden birisin belli ki. Ama CHP vaatlerini gerçekten uygulayan 10 partiden biri değil.

Bura.K

80+ Silver
Ezbere konuşma sanatı deniyor buna. Bir de vaatler diyorsun. Vaatlere bakarak oy veren ülkedeki 10 kişiden birisin belli ki. Ama CHP vaatlerini gerçekten uygulayan 10 partiden biri değil.
Neye bakayım? Tipe mi bakayım? Boş boş konuşmayın. Vaatleri gayette iyi. Siz gidin Erdoğan'â falan verin, dediğim gibi 2. Turda seve seve vereceksiniz zaten.

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Bir sürü kişi galiba zorunda kalacak.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,196
İsim
Diyarhan
Kusura bakmayın vermem diyenler telefon ve pc fiyatlarını görünce ağlamasın pis söverim 20 senedir bir şey değişmiyor değişmesin derseniz sizin ben zihniyetinize tüküreyim ayıp yahu çoluğunuzu çocuğunuzu düşünün. Kemali kovmak Recebi kovmaktan daha kolay.
Mesaj otomatik birleştirildi:

4 sene önce 300K olan evi 3M e alırsanız üzülmeyin.
Hakiki et e 200tl verince üzülmeyin.
Burdakiler ev geçindirmeyen babasının getirisi ile tüm gün boyunca zombi gibi yaşayan tek gayeleri ailesinin istediği bölümü okurken oyun oynayıp kızlarla takılmak olan çocuklarla dolu. (Genelleme gibi oldu kusura bakmayın) 20-25 yaşında anlıyorsunuz neler döndüğünü.

Top Bottom