Oneomous
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3,487
- İsim
- Adem
Ondan önce o kadar kişi varken neden hala koltuk sevdasında olduğunu sormak lazımİnşallah birisi Davutoğlu ve Babacanın müthiş ötesi(!) katkısını sorar
Yani kkya verenlerin gerçekten onu desteklediğini mi düşünüyorsun çoğu kişinin düşüncesi akp düşsün 5 yıl sonra değiştiririz.Varsa Helaldir
Reis şuan nedense mutlu oldum , KK kazanamicak bu seçim Ata İttifaki kime vereceği belli ama RTE ye karşı demokrasi anlaminda güçlü bir rakip çıksaydı ona oy verirdim ve bence en iyisi bu konuyu burda kapatalım
Çünkü akpnin şuanda gençlik kolları üyesine baksan zaten ne demek istediğimi anlarsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kimse burada hdpyide savunamaz hüdaparıda 2sininde benim gözümde bir farkı yok bazı arkadaşlar hdp daha güçlü felan demiş fakat örnek veriyorum kk veya rte sırf oy çekmek amacıyla bunu yapıyorlarsa zaten başa geldiklerinde onları görmezden geliceklerine eminim he ayrıca çoğu kişi akpye ve chpye kızıyor fakat doğunun oylarını nasıl alacaklar ?
Şuanda 2.tura kaldıysa doğu seçmeninin sayesindedir onu söyliyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
BKNZ Hüdapar
"BAZILARI 15 YAŞINDADIR AMA OLGUNDUR, EVLENEBİLİR"
BKNZ HDP
"HDP'li vekilden skandal sözler: Öcalan'ı 15 Mayıs'ta özgürlüğüne kavuşturacağız"
Son düzenleme: