Neler Yeni

Kemal Kılıçdaroğlu Babala TV de !!

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,487
İsim
Adem
İnşallah birisi Davutoğlu ve Babacanın müthiş ötesi(!) katkısını sorar
Ondan önce o kadar kişi varken neden hala koltuk sevdasında olduğunu sormak lazım
Varsa Helaldir :D

Reis şuan nedense mutlu oldum:D , KK kazanamicak bu seçim Ata İttifaki kime vereceği belli ama RTE ye karşı demokrasi anlaminda güçlü bir rakip çıksaydı ona oy verirdim ve bence en iyisi bu konuyu burda kapatalım 😄
Yani kkya verenlerin gerçekten onu desteklediğini mi düşünüyorsun çoğu kişinin düşüncesi akp düşsün 5 yıl sonra değiştiririz.
Çünkü akpnin şuanda gençlik kolları üyesine baksan zaten ne demek istediğimi anlarsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kimse burada hdpyide savunamaz hüdaparıda 2sininde benim gözümde bir farkı yok bazı arkadaşlar hdp daha güçlü felan demiş fakat örnek veriyorum kk veya rte sırf oy çekmek amacıyla bunu yapıyorlarsa zaten başa geldiklerinde onları görmezden geliceklerine eminim he ayrıca çoğu kişi akpye ve chpye kızıyor fakat doğunun oylarını nasıl alacaklar ?
Şuanda 2.tura kaldıysa doğu seçmeninin sayesindedir onu söyliyim.

BKNZ Hüdapar
"BAZILARI 15 YAŞINDADIR AMA OLGUNDUR, EVLENEBİLİR"

BKNZ HDP

"HDP'li vekilden skandal sözler: Öcalan'ı 15 Mayıs'ta özgürlüğüne kavuşturacağız"​

Son düzenleme:

arturo

80+ Silver
Ondan önce o kadar kişi varken neden hala koltuk sevdasında olduğunu sormak lazım

Yani kkya verenlerin gerçekten onu desteklediğini mi düşünüyorsun çoğu kişinin düşüncesi akp düşsün 5 yıl sonra değiştiririz.
Çünkü akpnin şuanda gençlik kolları üyesine baksan zaten ne demek istediğimi anlarsın

Kimse burada hdpyide savunamaz hüdaparıda 2sininde benim gözümde bir farkı yok bazı arkadaşlar hdp daha güçlü felan demiş fakat örnek veriyorum kk veya rte sırf oy çekmek amacıyla bunu yapıyorlarsa zaten başa geldiklerinde onları görmezden geliceklerine eminim he ayrıca çoğu kişi akpye ve chpye kızıyor fakat doğunun oylarını nasıl alacaklar ?
Şuanda 2.tura kaldıysa doğu seçmeninin sayesindedir onu söyliyim.

BKNZ Hüdapar
"BAZILARI 15 YAŞINDADIR AMA OLGUNDUR, EVLENEBİLİR"

BKNZ HDP

"HDP'li vekilden skandal sözler: Öcalan'ı 15 Mayıs'ta özgürlüğüne kavuşturacağız"​

İki ucu tezekli değnek :D

İceWolf

80+ Silver
En son HAKAN ŞÜKÜR FETÖCÜSÜNÜ çıkacaktı BabalaTV. Ondan sonramı çıkacakmış, öncemi?
Her şeyin rte bağlı olması yönetimde çok ciddi sıkıntılar oluşturuyor özellikle rte yaşlanmasıda durumu daha da kötüleştiriyor.
KK 75 yaşında ve RTE den 6 yaş daha yaşlı. Biraz tutarlı ol. RTE 69 ama yaşlı, KK 75 ama genç diyemi ona oy verilsin :) :) RTE ye yaşlandı diyorsun ama KK çok daha yaşlı. Kafa çok güzel :) :)

arturo

80+ Silver
En son HAKAN ŞÜKÜR FETÖCÜSÜNÜ çıkacaktı BabalaTV. Ondan sonramı çıkacakmış, öncemi?

KK 75 yaşında ve RTE den 6 yaş daha yaşlı. Biraz tutarlı ol. RTE 69 ama yaşlı, KK 75 ama genç diyemi ona oy verilsin :) :)
Yav üç maymuna yatman beni dellendiriyor parlamenter sisteme geçilince kk ülkeyi tek yönetmiyeceği söyledim klasik akp manipülasyon yapmaya devam et :ROFLMAO:

KK 75 yaşında ve RTE den 6 yaş daha yaşlı. Biraz tutarlı ol. RTE 69 ama yaşlı, KK 75 ama genç diyemi ona oy verilsin :) :) RTE ye yaşlandı diyorsun ama KK çok daha yaşlı. Kafa çok güzel :) :)
Bak kitap okumadığında çok belli her şeyin rte bağlı kalması durumunda rte yaşlanınca yönetim kötüleşiyor demişim ama anlaşılan başka yerlerinden anlıyorsun

İceWolf

80+ Silver
Yav üç maymuna yatman beni dellendiriyor parlamenter sisteme geçilince kk ülkeyi tek yönetmiyeceği söyledim klasik akp manipülasyon yapmaya devam et :ROFLMAO:
Neymiş Parlementer sisteme geçinceymiş. La Meclis AKP-MHP de neyin yalanı hala bu :) :) Valla 3 maymun kim halk karar versin.

arturo

80+ Silver
Valla 3 maymun kim halk karar versin. Neymiş Parlementer sisteme geçinceymiş. La Meclis AKP-MHP de neyin yalanı hala bu :) :)
Ben o mesajı seçimden önce yazmışım :kekw:

Neymiş Parlementer sisteme geçinceymiş. La Meclis AKP-MHP de neyin yalanı hala bu :) :) Valla 3 maymun kim halk karar versin.
Valla kendini rezil ettin tebrik ederim seni 👏

İceWolf

80+ Silver
Ben o mesajı seçimden önce yazmışım :kekw:
Şimdide tekrar et o zaman :) :) Genç diyemi KK ya oy verilsin. Eeee daha yaşlı. Napcaz, heee tamam parlementer sisteme geçince der yuttururuz :):)

arturo

80+ Silver
Şimdide tekrar et o zaman :) :) Genç diyemi KK ya oy verilsin. Eeee daha yaşlı. Napcaz, heee tamam parlementer sisteme geçince der yuttururuz :):)
Konuyu ne kadar güzel değiştiriyon rezil oldun zaten bunun ss aldım lazım olunca sürekli atarım artık.

İceWolf

80+ Silver
Valla kendini rezil ettin tebrik ederim seni 👏
Rezil olan sensin. RTE ye 69 yaşında diye yaşlandı diyorsun, KK 75 yaşında ama ona oy verin diyorsun :) :) :) Neymiş parlementer sistem falan. Ölme eşşeğim ölme :):) 90 yaşına gelir KK o hayalle.

İceWolf

80+ Silver
Konuyu ne kadar güzel değiştiriyon rezil oldun zaten bu"nun ss aldım lazım olunca sürekli atarım artık.
At at sıkıntı yok. Ben sana sürekli hatırlatırım zaten. RTE yaşlı büyük sıkıntı fakat KK daha yaşlı ama önemli değil. " Kafan çok güzel. :) :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,268
Üyeler
164,639
Son üye
MercoBey
Top Bottom