Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Hocam bu haber gerçekten doğru mu?
geldi troltüh napacaz şimdi. ülke elden gidiyor yetişin
troll olan ben miyim, "kemal paşa tatlısı kosova'da erdoğan paşa tatlısı diye satılmaya başladı" diye konu açan sen mi? senelerdir yemeklerimiz yurtdışında saçma sapan isimler ile pazarlanıyor. şimdi mi aklınız başınıza geldi? sonunda ünlem koymuş bir de ah garibim asdwpağsdpwlasdöçgeldi trol
internette olan haberi paylaştım? konu açmamda ne sakınca var?troll olan ben miyim, "kemal paşa tatlısı kosova'da erdoğan paşa tatlısı diye satılmaya başladı" diye konu açan sen mi? senelerdir yemeklerimiz yurtdışında saçma sapan isimler ile pazarlanıyor. şimdi mi aklınız başınıza geldi? sonunda ünlem koymuş bir de ah garibim asdwpağsdpwlasdöç
Ben seviyordum artik nefret ediyorumBu tatlıyı pek sevmem ama bu saçmalığın sebebi nedir?
dikkat ettiysen tepkim, başta senin konu açmana değil bu kadar saçma bir konunun bile haber olmasıydı. ayrıca ufak kardeşim bana bu konuda yemek ismi dışında başka nasıl meseleler de varmış söylersen çok sevinirim. senden büyük insanlar ile nasıl konuşacağını bilmiyorsan zevkle sana yardımcı olabilirim. tabii anlatacaklarımı anlayabilecek kadar seviyeliysen.internette olan haberi paylaştım? konu açmamda ne sakınca var?
Ayrıca burdaki mesele sadece yemek ismi değil farkındaysan, onu bile farkedemeyecek kadar seviyen düşük
Benden büyük insanlar belirleyici rol oynadığı için ülkenin durumu gayet açık, ismi Kemal Paşa olan tatlıyı neden Fatih, Mehmet veya başka isim olarak değilde Erdoğan olarak sattıkları gayet açık bence. Ki ülkemizde de Atatürk'ü savunan gayet normal mantıklı insanlara Ataput, kafir gibi sözler yakıştırıyorlar, Atatürk'e de ağza alınmayacak sözler söylüyorlar.dikkat ettiysen tepkim, başta senin konu açmana değil bu kadar saçma bir konunun bile haber olmasıydı. ayrıca ufak kardeşim bana bu konuda yemek ismi dışında başka nasıl meseleler de varmış söylersen çok sevinirim. senden büyük insanlar ile nasıl konuşacağını bilmiyorsan zevkle sana yardımcı olabilirim. tabii anlatacaklarımı anlayabilecek kadar seviyeliysen.
yanlış bir cümle kurmuşsun. konuyu buraya nasıl çekmişsin anlamadım ama, bizim oy kullandığımızdan dolayı suçun bizde olduğunu söylemeye çalışmışsın. burda suçu oy kullanan kesimde değil de, kıç sevdası yüzünden senelerce koltuk terk etmeyip, kendine demokrat lakabı takıp milyonların itirazına rağmen çok kritik bir seçimde kazanamayacağını bile bile aday olup, seçimde işler kötü gidince kendisine karşı gelenleri partiden ihraç edenlerde araman daha doğru olur. konuya geri dönmek gerekirse; bu tatlının yurt dışında, herhangi bir ülkede, muhtemelen sadece bir kişi tarafından isminin değiştirilerek satılması, tatlıya ismi verilen ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, ne Türk milletinin gözü önündeki statüsünü değiştirecek, ne itibarını zedeleyecek. dolayısıyla bu tarz gülüp geçilecek haberleri paylaşman saçma. az önce de dediğim gibi: başta senin bu haberi alay etmek için paylaştığını sanarak ( ki böyle olması lazım) ben de kinayeli olarak görüşümü izah ettim. ama senin konuda ciddi olduğunu anlayınca çok üzüldüm. umarım bir an önce bu saçma düşüncelerden kurtulup, boş milliyetçiliği bırakıp büyürsün ve Atatürk'ün çizgisinde ilerleyen bir birey olursun.Benden büyük insanlar belirleyici rol oynadığı için ülkenin durumu gayet açık,