Neler Yeni

Boş Tost,İçli köfte,Baklava satılmaya başlandı

Basrii

80+ Bronze
İçi boştost,baklava,içli köfte satılmaya başlandı
Boş baklava gündemdeydi! Urfalı kadınlar da boş içli köfte yaptı! -  urfapusula.com

Şaka gerçek oldu! Boş baklavanın ardından şimdi de 'boş tost' - Finans  haberlerinin doğru adresi - Mynet Finans Haber
İçi boş baklava satan tatlıcı gündem oldu
Yani aga yanlış anlamayında bu kadar da düşmedik be, beterin beteri var derler. Az kaldı biraz daha sabretmek lazım.

José Mourinho

80+ Silver
Şükret bunu bulamayanlarda var. Mesela zenginler. O kadar paranın içinde bunlara sahip olamazlar. Çünkü parayla saadet olmaz derler.!
3 sene sonra (varmı la ?)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani aga yanlış anlamayında bu kadar da düşmedik be, beterin beteri var derler. Az kaldı biraz daha sabretmek lazım.
Düzelceğini sanmıyorum çünkü hepsi +60 yaş kitle :peepo1:

Basrii

80+ Bronze
Hadi git bizde burda sınır kapısını bombalarız Alıntıyı görüntüle
Herşeyi kendiniz için yapın. Ben alanımda yetenekli olduğum için yurtdışına gidiyorum. Çoğu günler eve geç geldim atölyede çalışmaktan, ama cefasını çekmeden sefasını sürmeyi bekleyemez kimse. O yüzden ekonomiyi bir kenara bırakıp eğitim alanına önem verin, düzgün bir iş sahibi olduğunuzda paranın lafını bile yapmazsınız...

DeH$et

80+ Silver
Boş baklava ztn olan bir şey değil miydi? Yokluktan demiyorum babaannem çok güzel hamur işi yemekler, tatlılar yapar ve ben böyle birşeyin olduğunu hatırlıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,244
Üyeler
166,504
Son üye
zetws
Top Bottom