Basrii
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 815
Yani aga yanlış anlamayında bu kadar da düşmedik be, beterin beteri var derler. Az kaldı biraz daha sabretmek lazım.İçi boştost,baklava,içli köfte satılmaya başlandı
![]()
![]()
![]()
Yani aga yanlış anlamayında bu kadar da düşmedik be, beterin beteri var derler. Az kaldı biraz daha sabretmek lazım.İçi boştost,baklava,içli köfte satılmaya başlandı
![]()
![]()
![]()
3 sene sonra (varmı la ?)Şükret bunu bulamayanlarda var. Mesela zenginler. O kadar paranın içinde bunlara sahip olamazlar. Çünkü parayla saadet olmaz derler.!
Düzelceğini sanmıyorum çünkü hepsi +60 yaş kitleYani aga yanlış anlamayında bu kadar da düşmedik be, beterin beteri var derler. Az kaldı biraz daha sabretmek lazım.
Valla ben gri pasaport çıkartıyorum, yurtdışına gidiyorum, vize için davet de geldi. Kalan sağlar sizindir3 sene sonra (varmı la ?)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Düzelceğini sanmıyorum çünkü hepsi +60 yaş kitle![]()
Hadi git bizde burda sınır kapısını bombalarızValla ben gri pasaport çıkartıyorum, yurtdışına gidiyorum, vize için davet de geldi. Kalan sağlar sizindir![]()
Herşeyi kendiniz için yapın. Ben alanımda yetenekli olduğum için yurtdışına gidiyorum. Çoğu günler eve geç geldim atölyede çalışmaktan, ama cefasını çekmeden sefasını sürmeyi bekleyemez kimse. O yüzden ekonomiyi bir kenara bırakıp eğitim alanına önem verin, düzgün bir iş sahibi olduğunuzda paranın lafını bile yapmazsınız...Hadi git bizde burda sınır kapısını bombalarız Alıntıyı görüntüle