serhatakgl
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 12
- İsim
- Serhat Akgul
Arkadaşlar selam, yıllar önce FPS türünde ilk mobil oyunumu yayınlamıştım, maalesef başarılı olamadım. Pes etmek yok dedik, 2. oyunumu yayınladım (Powerwashing car simulator) bu ise Hindistan ve Pakistan gibi ülkelerden indirildiği için hiçbir şey getirmedi. Ayrıca zaman ayıramadığım için sorunları çözemedim ve kaldırıldı. 3. oyunum umut vadetti fakat DMCA yedi. Bütün bunlar yaşanırken Admob'den sebepsiz yere ban yemem + YODO isimli sisteme geçmem orada da tutunamam gibi bir çok şeyi saymıyorum. Şu ana kadar bu alanda hiç başarılı olamadım (hala öyle bu arada).
Şimdi ise yönümü Android'den alıp PC'ye dönüyorum. 1 sene civarı vakit ayırdım, oyun hala henüz bitmiş değil. İstek listesi için trailer yayınlıyorum. Görüşlerinizi bekliyorum (Oyundaki her şey tamamıyla bana ait. Tek başıma ilerliyorum. Ağızdan çıkan dumandan tutun multiplayer, her türlü yazılım sistemine kadar. 3D Modelleme + 3D animasyon, yani buraya yazsam say say bitmez. Hatta kanıt olarak önemli yerleri kaydediyorum, ileride nasıl yaptığımı özetleyen video çekeceğim.)
Umarım emeklerimin karşılığını alırım ve yine yukarıda saydığım şansızlıkları tekrar yaşamam, çünkü bu sefer gerçekten çok iddialıyım.
Demonsomnia Trailer:
Steam:
Discord: https://discord.gg/demonsomnia
Destek için istek listesine eklerseniz müteşekkir olurum.
Şimdi ise yönümü Android'den alıp PC'ye dönüyorum. 1 sene civarı vakit ayırdım, oyun hala henüz bitmiş değil. İstek listesi için trailer yayınlıyorum. Görüşlerinizi bekliyorum (Oyundaki her şey tamamıyla bana ait. Tek başıma ilerliyorum. Ağızdan çıkan dumandan tutun multiplayer, her türlü yazılım sistemine kadar. 3D Modelleme + 3D animasyon, yani buraya yazsam say say bitmez. Hatta kanıt olarak önemli yerleri kaydediyorum, ileride nasıl yaptığımı özetleyen video çekeceğim.)
Umarım emeklerimin karşılığını alırım ve yine yukarıda saydığım şansızlıkları tekrar yaşamam, çünkü bu sefer gerçekten çok iddialıyım.
Demonsomnia Trailer:
Steam:
Demonsomnia on Steam
Demonsomnia is a CO-OP multiplayer bodycam horror game focused on the impact of nuclear reactions. Radiation has spread everywhere, so put on your gas mask. Your goal is to activate the nuclear reactor device and escape without being caught by mutants.
store.steampowered.com
Destek için istek listesine eklerseniz müteşekkir olurum.