1-2Km diyor hocam mantıklı mı kablo çekmek. Kablonun metresi 5TL olsa 5-10K arası tutar kablo çekmek.Komşu derken aynı apartmanda mi Yoksa farkli binada gerçi iki türlü de kablo çekmen daha sağlıklı olacaktır kablo çekip kendin router a bağlayabilirsin
cevap verecekmisiniz
Verdik ya dostum okumuyor musun?cevap verecekmisiniz
Oradan İnternet almak için hatri sayılır para gerekiyor yaptı diyelim uploud ve download düşer zaten1-2Km diyor hocam mantıklı mı kablo çekmek. Kablonun metresi 5TL olsa 5-10K arası tutar kablo çekmek.
kaliteli bi kablo kullanırsa kurtabilirde aşırı pahalıya patlarOradan İnternet almak için hatri sayılır para gerekiyor yaptı diyelim uploud ve download düşer zaten
Kablo ile olmaz 1-2 km ise zaten kabloluk bişey değil bu sistem özel WiFi alıcılar lazım çatıya kurulankaliteli bi kablo kullanırsa kurtabilirde aşırı pahalıya patlar
farklı bina abi evimiz 1 buçuk 2 km uzaklıktaKomşu derken aynı apartmanda mi Yoksa farkli binada gerçi iki türlü de kablo çekmen daha sağlıklı olacaktır kablo çekip kendin router a bağlayabilirsin
yakın değilseniz bağlanamazsınızbaktım o videolara o TP-Link CPE610 cihazın fiyatına baktım 1.500 TL ama benim bütçem 200-300 TL ve şöyle cihazlarda var ac1200 mbps dual band usb 3.0 adaptör kablosuz wifi alıcı bu da işimi görmez mi illa uzaktaki eve bağlanmama gerek yok modem var bizim evde ac1200 cihazı pc ye takarım interneti biraz daha güçlendirmez mi ki
Mesaj otomatik birleştirildi:
1 buçuk 2 km uzaklıkta evler
O kadar para vereceğine kendin yeni modem al.farklı bina abi evimiz 1 buçuk 2 km uzaklıkta
Yakından kastı üst daire alt daire yan daire, karşı bina bile olmaz Wifi için. Ha karşı bina olsaydı camdan cama kablo çekerdiniz ama o zamanda kuşlar kona kona kablo bir süre sonra yıpanırdı.yakın değilseniz bağlanamazsınız