Neler Yeni

Kendi evimden arkadaşımın internetine nasıl bağlanabilirim

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,683
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Recep999

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Recep Şener
mesela benim abim var 7 günlüğüne bafradan , ankaraya gitti bende bafra da yaşıyorum ama o bilgisayarı açık bırakarak ankaraya gitti ama ankaradan bafraya internete bağlandı şuan ankarada bafranın internetini kullanıyor onu nasıl yapmış olabilirr
Mesaj otomatik birleştirildi:

mesela benim abim var 7 günlüğüne bafradan , ankaraya gitti bende bafra da yaşıyorum ama o bilgisayarı açık bırakarak ankaraya gitti ama ankaradan bafraya internete bağlandı şuan ankarada bafranın internetini kullanıyor onu nasıl yapmış olabilirr
yani ankaradan bafra ya kendi evlerinin int ini kullanıyor

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

yani ankaradan bafra ya kendi evlerinin int ini kullanıyor
internetini o adrese taşımıştır

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege
baktım o videolara o TP-Link CPE610 cihazın fiyatına baktım 1.500 TL ama benim bütçem 200-300 TL ve şöyle cihazlarda var ac1200 mbps dual band usb 3.0 adaptör kablosuz wifi alıcı bu da işimi görmez mi illa uzaktaki eve bağlanmama gerek yok modem var bizim evde ac1200 cihazı pc ye takarım interneti biraz daha güçlendirmez mi ki

1 buçuk 2 km uzaklıkta evler
Yuh 2km deki yere nasıl bağlanmayi dusunuyosun ? Alt komşuda bile wifi tam performanslı çalışmıyoken sen diyosun ki aynı ilcedeyiz mümkün değil öyle bir şey

Recep999

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Recep Şener
uzaktaki evin int sine bağlanmasam bunla yapsam olurmu ki hatta bunu donanım arşivi de videosunu çekmiş : ac1200 mbps dual band usb 3.0 adaptör kablosuz wifi alıcı

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,965
İsim
Orkun
nasıl taşımıştır ki o ankarada ki adrese
Dostum şebekeye bağlanan modemler ve paketler var artık. Telefonundaki mobil veri mantığı ile çalışıyor. Gittiğin yerde modemi fişe takıyorsun kullanmaya devam ediyorsun.

Örn: Turkcell Superonline Superbox

Recep999

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Recep Şener
uzaktaki evin int sine bağlanmasam bunla yapsam olurmu ki hatta bunu donanım arşivi de videosunu çekmiş : ac1200 mbpsac1200 mbps dual band usb 3.0 adaptör kablosuz wifi alıcı

bu olmazmı uzaktaki evin int sine bağlanmasam bunu yapsam

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,519
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

bu olmazmı uzaktaki evin int sine bağlanmasam bunu yapsam
Dostum o bahsettiğin cihazlar en fazla karşı komşuya olur :) Senin o iş olmaz unut onu.

Top Bottom