Neler Yeni

Kendi İnternet Servis Sağlayıcımı Açsam Benden Hizmet Alır Mıydınız ?

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Diyelim ki ben birsürü sponsor buldum tanıtımlarımı reklamlarımı yaptım çok yakında falan diye. Yaşım da 20'leri falan geçmiş.

Evet kolay gözükebilir ama çok zor bir iş. ISS Ünvanı almak, telekom santrallerine kendi cihazlarını kurmak sunucular yerleştirmek falan yani BWOAH.

Izmir, Istanbul, Ankara, Antalya ve Erzincan'a sunucuları yerleştirsem. Marmaris, Istanbul Deniz yolu ve Istanbul-Bulgaristan hatlarından çıkışları sağlasam, Evlere giden hatta da telekom baksa. Tamam ya.

Belli bölgelerde de AYKOME İzin verirse listeye kendimi ekleyip kendi fiberimi dağıtırım, İzin vermezse de Radyolink üzerinden Havadan dağıtım sağlarım. Güzel fikir.
Kullanıcı sayısı da az olur. O yüzden İlçe ilçe sunucu yerine il sunucusu olur. Oradan Marmaris veya Istanbul'dan çıkar.

Hayali bile güzel lan. Düşünsene kendi servis sağlayıcını kuruyorsun, CS'de 40ms ping veriyorsun.

Arda54_TR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,347
İsim
Arda Barınır
Diyelim ki ben birsürü sponsor buldum tanıtımlarımı reklamlarımı yaptım çok yakında falan diye. Yaşım da 20'leri falan geçmiş.

Evet kolay gözükebilir ama çok zor bir iş. ISS Ünvanı almak, telekom santrallerine kendi cihazlarını kurmak sunucular yerleştirmek falan yani BWOAH.

Izmir, Istanbul, Ankara, Antalya ve Erzincan'a sunucuları yerleştirsem. Marmaris, Istanbul Deniz yolu ve Istanbul-Bulgaristan hatlarından çıkışları sağlasam, Evlere giden hatta da telekom baksa. Tamam ya.

Belli bölgelerde de AYKOME İzin verirse listeye kendimi ekleyip kendi fiberimi dağıtırım, İzin vermezse de Radyolink üzerinden Havadan dağıtım sağlarım. Güzel fikir.
Kullanıcı sayısı da az olur. O yüzden İlçe ilçe sunucu yerine il sunucusu olur. Oradan Marmaris veya Istanbul'dan çıkar.

Hayali bile güzel lan. Düşünsene kendi servis sağlayıcını kuruyorsun, CS'de 40ms ping veriyorsun.
Port bağlanacağı zaman 1haftadan fazla sürmeyecekse internette yerli yersiz kesinti olmayacaksa ve fiyat uygunsa neden almayayım

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,765
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Alırdık
En azından Tahaddüte boğdurmaz bir sağlayıcı olurdun
Saçma kampanyalarla göz boyamaz ,yüksek ve kaliteli altyapı ile hizmeti alırdım .

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Yerli Geforce experience!
Ben şahsen almazdım.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Port bağlanacağı zaman 1haftadan fazla sürmeyecekse internette yerli yersiz kesinti olmayacaksa ve fiyat uygunsa neden almayayım

müq olurdu kullanırdım bence.

Alırdık
En azından Tahaddüte boğdurmaz bir sağlayıcı olurdun
Saçma kampanyalarla göz boyamaz ,yüksek ve kaliteli altyapı ile hizmeti alırdım .

Yerli Geforce experience!
Ben şahsen almazdım.

Yalnız bir bilgi vereyim.
Radyolink ile hizmet sağlanacak yerlerde ping ve Jitter sorunu çıkarsa kabul etmem. Sonuçta havadan.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç