- Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim işlemcimle arasında ne kadar fark vardır, darboğaz yapar mı oyun performansı nasıl olur12100F + H610 bir anakart alın geçin o zaman.
Benim işlemcimle arasında ne kadar fark vardır, darboğaz yapar mı oyun performansı nasıl olur12100F + H610 bir anakart alın geçin o zaman.
Darboğaz yapmaz ve oyun performansı gayet iyi kendisinin senin işlemcin ile de fark var tabi kiBenim işlemcimle arasında ne kadar fark vardır, darboğaz yapar mı oyun performansı nasıl olur
Güncel de konuyla ne alakası varWindows güncel mi
önerimi gördünmü?Güncel de konuyla ne alakası var
12100f aldıktan sonra (h610 anakartla beraber!) ekran kartınızı RTX 2060/RX 6600/RTX 3050' ye kadar sorunsuzca yükseltebilirsiniz.Benim işlemcimle arasında ne kadar fark vardır, darboğaz yapar mı oyun performansı nasıl olur
hocam ekran kartını yükseltemezse işlemci gtx 1650 ye darboğaz yaparmı?12100f aldıktan sonra (h610 anakartla beraber!) ekran kartınızı RTX 2060/RX 6600/RTX 3050' ye kadar sorunsuzca yükseltebilirsiniz.
12100f tırnağıyla besler 1650' yihocam ekran kartını yükseltemezse işlemci gtx 1650 ye darboğaz yaparmı?
Yaptığım araştırmalara göre her türlü i3 9100f o işlemciden daha iyi çıkıyor.önerimi gördünmü?
yok hocam onu sormadım kart güçsüz kalmazmı12100f tırnağıyla besler 1650' yi
dikkat etmedim zaten öneriyi yaparkenYaptığım araştırmalara göre her türlü i3 9100f o işlemciden daha iyi çıkıyor.
Kalır haliyle. Ama bu çok sorun değil. Ekran kartının işlemciden fazla güçlü olması çok büyük sorun ama tam tersi durum aşırı ekstrem bir durum yaratmaz çünkü zaten FPS' i ekran kartı vereceği için yine ekran kartının maksimum performansını alırsınız. Ama render işlerinde sıradan 12100f olur yani.yok hocam onu sormadım kart güçsüz kalmazmı
tamamdır hocam sağolunKalır haliyle. Ama bu çok sorun değil. Ekran kartının işlemciden fazla güçlü olması çok büyük sorun ama tam tersi durum aşırı ekstrem bir durum yaratmaz çünkü zaten FPS' i ekran kartı vereceği için yine ekran kartının maksimum performansını alırsınız.