İ3 ile darboğaz yapmayan ekran kartı?

Bu arada i3 8300K var mı? Düz 8300 var ve 8350K var? CPU-Z paylaşır mısın?
var hocam yaygın bir işlemci değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anakart olarakta:

am4 bir anakarta 3.5k fazla ikinci elde 1.5k 2k arası bir şey alsa daha iyi

gidip am4 R5 5600(3K) A520(1.5K) 8x2 ram(900 tl) alıyosun elindekileri satıyosun 3-3.5k harcayıp ömürlük pc sahibi oluyorsun sorunun çözülüyor.
evet oda cok mantikli

1660 bile darboğaz yapar ona 1650 falan bak ayrıca i3 8300k ile yine stabil bir performans alamazsın işlemcin çok güçsüz ayrıca illa 15k harcamana gerek yok am4 anakart r5 5600 alırsın olur biter zaten ramin var ddr4 anakart işlemcide 5k falan tutar
5600 sorunu geçirmez dediler o yüzden vazgeçmişim ama sorun çıkmayacağına herkes eminse bunu düşünebilirim.

gidip am4 R5 5600(3K) A520(1.5K) 8x2 ram(900 tl) alıyosun elindekileri satıyosun 3-3.5k harcayıp ömürlük pc sahibi oluyorsun sorunun çözülüyor.
RAM zaten var kalan ikisi yeter ama 5600 sorunu geçirmez boşa uğraşma demişlerdi.

5600 sorunu geçirmez dediler o yüzden vazgeçmişim ama sorun çıkmayacağına herkes eminse bunu düşünebilirim.

RAM zaten var kalan ikisi yeter ama 5600 sorunu geçirmez boşa uğraşma demişlerdi.
sana onu diyeni allaha havale ediyoruz hocam

İlla nvidia ve sıfır darboğaz diyorsan elindeki parçaları komple sat 15k civarı paran olur 3-4k ekle 5600 4060 sistem al sen de rahatla biz de rahatlayalım :D

5600 sorunu geçirmez
5600 6800XT'ye yer yer darboğaz yapar 1080P'de. Özellikle AAA oyunlarda.
Takılma donma vs. olmaz.

İlla nvidia ve sıfır darboğaz diyorsan elindeki parçaları komple sat 15k civarı paran olur 3-4k ekle 5600 4060 sistem al sen de rahatla biz de rahatlayalım :D
O sistemi bu fiyatlara bulursam kesinlikle düşünebilirim bunu. Zaten bilgisayarcı 15K ya geri alır benim sistemi üstüne biraz eklesem 20K ya kadar alırım.

O sistemi bu fiyatlara bulursam kesinlikle düşünebilirim bunu. Zaten bilgisayarcı 15K ya geri alır benim sistemi üstüne biraz eklesem 20K ya kadar alırım.
18-20 arasına rahat rahat bulursun.

İntelin sitesinde yok, Techpowerup yok epey yok, Link atar mısın? merak ettim
hocam ben bir tane sitede gördüm bir kaç forumda çıktığını yazımşlar diye hatırlıyorum fakat link bulamadım

Araştırayım bunu hatta şansıma intel işlemcili bulsam daha da iyi olur.
kanka sistemini satmaya gerek yok zaten monitörün 4k 5600 darboğaz yapmax 6800e birde windowstan falan işlemcinin resmini atarmısın yanlış biliyor olabilirsin

Geri