Devilll20
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,853
3050 sorun çıkarmaz değil mi kesin olarak?
Bro broooo, U're ok?
3050 sorun çıkarmaz değil mi kesin olarak?
Her oyunda donduktan sonra çok önemli değil 16GB yerine 8GB olsun ama donmasın artık.yahu git işlemci değiştir taş gibi ekran kartın var sistemi çöp mü etmek istiyosun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
asıl sorun 3050. 6800xt paramparça eder 3050yi
Why?Bro broooo, U're ok?
yahu hocam işlemcin çöp, i3 8. nesil. bunun farkındasın dimi? işlemcin çöp diye donuyor oyunların, git en azından 7500f falan var yağ gibi akarHer oyunda donduktan sonra çok önemli değil 16GB yerine 8GB olsun ama donmasın artık.
Işık umrumda değil ama kesinlikle stabilite istiyorum artık darboğaz falan bıktım.100 fps daha az versin ama daha stabil olsun nolcak ki hem 3050 DLSS 4 destekliyor ve RT performansı daha iyiışıqlı mışıqlı da bulursan tadından yenmez. Yapışştır
2000 liraya 7500F var da ben mi almadım? Sırf işlemci değişecek diye 10-15 bin lira masraf yapamam.yahu hocam işlemcin çöp, i3 8. nesil. bunun farkındasın dimi? işlemcin çöp diye donuyor oyunların, git en azından 7500f falan var yağ gibi akar
ekran kartı alsan daha fazla vericen zaten 6 bine işlemci 3 bine anakart falan alsan 2 bine de ram alsan zaten 11k ediyor sadece 3050 alsan ne kadar vericen çok mu farklı? elindeki işlemciyi anakartı rami de satarsın daha ucuza halledersin bin kat iyi sistem çıkar ortaya sen bilirsin istersen git çöp 3050 al2000 liraya 7500F var da ben mi almadım? Sırf işlemci değişecek diye 10-15 bin lira masraf yapamam.
3050 alsam üste 3 bin falan para bile alırım arada 14 bin fark var dediğin hesaba göre.ekran kartı alsan daha fazla vericen zaten 6 bine işlemci 3 bine anakart falan alsan 2 bine de ram alsan zaten 11k ediyor sadece 3050 alsan ne kadar vericen çok mu farklı? elindeki işlemciyi anakartı rami de satarsın daha ucuza halledersin bin kat iyi sistem çıkar ortaya sen bilirsin istersen git çöp 3050 al
git nabıyosan yap senin bilgisayarın sonuçta ama mantıksız.3050 alsam üste 3 bin falan para bile alırım arada 14 bin fark var dediğin hesaba göre.
Donmalardan bıktım darboğaz olmasın diye böyle yapmak istiyorum yoksa onu biliyorum yani.RX 6800XT > RTX 3050 = ???!!!@@@
Donmalardan bıktım darboğaz olmasın diye böyle yapmak istiyorum yoksa onu biliyorum yani.
Daha mı mantıklı? Ben hem 8GB diye hem de tensor çekirdeği belki işe yarar diye RTX 3050 düşünmüştüm ama 1660s/Ti neden mantıklı ona göre onlara bakayım.İlla düşeceksen 1660Ti - 1660S al