İ3 ile darboğaz yapmayan ekran kartı?

100 fps daha az versin ama daha stabil olsun nolcak ki hem 3050 DLSS 4 destekliyor ve RT performansı daha iyi 🤣 ışıqlı mışıqlı da bulursan tadından yenmez. Yapışştır
Işık umrumda değil ama kesinlikle stabilite istiyorum artık darboğaz falan bıktım.

2000 liraya 7500F var da ben mi almadım? Sırf işlemci değişecek diye 10-15 bin lira masraf yapamam.
ekran kartı alsan daha fazla vericen zaten 6 bine işlemci 3 bine anakart falan alsan 2 bine de ram alsan zaten 11k ediyor sadece 3050 alsan ne kadar vericen çok mu farklı? elindeki işlemciyi anakartı rami de satarsın daha ucuza halledersin bin kat iyi sistem çıkar ortaya sen bilirsin istersen git çöp 3050 al

ekran kartı alsan daha fazla vericen zaten 6 bine işlemci 3 bine anakart falan alsan 2 bine de ram alsan zaten 11k ediyor sadece 3050 alsan ne kadar vericen çok mu farklı? elindeki işlemciyi anakartı rami de satarsın daha ucuza halledersin bin kat iyi sistem çıkar ortaya sen bilirsin istersen git çöp 3050 al
3050 alsam üste 3 bin falan para bile alırım arada 14 bin fark var dediğin hesaba göre.

Geri