Neler Yeni

kendi klavyemi yapabilirmiyim

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Kardeşim basit ve ucuz bir şey önerebilirim. Ama bayağı uğraşmam gerek. Kart olarak Arduino leonardo ve 2. El bir klavyenin içini veya kendi anahtar devreni olusturabilirsin . Tuşları ise 3 boyutlu modelleme programlarıyla tasarlayabilir, boyutunu ayarlayabilirsin.
anahtar devresini hazır alamazmıyım acaba

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Dediğim gibi 2. El bir klavyeden çıkarabilirsiniz. Anahtar devreden kastettiğim klavyenin tuşuna bastiginzda devreyi tamamlayarak gerilim oluşturmak. Isterseniz düz yalıtkan bir zemin bir tel ile bile yapabilirisiniz. Ancak burda şöyle bir sorun olur gecikme değerleri fazla olabilir. Özellikle yazdığınız kodun uzunluğu ve karışıklığı etkileyebilir.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dediğim gibi 2. El bir klavyeden çıkarabilirsiniz. Anahtar devreden kastettiğim klavyenin tuşuna bastiginzda devreyi tamamlayarak gerilim oluşturmak. Isterseniz düz yalıtkan bir zemin bir tel ile bile yapabilirisiniz. Ancak burda şöyle bir sorun olur gecikme değerleri fazla olabilir. Özellikle yazdığınız kodun uzunluğu ve karışıklığı etkileyebilir.
tamamdır teşekkürler

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Buyrun:

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,629
İsim
Özgürcan
v
yok maddi açıdan bir sorunum yok allaha şükür lego almayı düşünüyordum fiyatları umduğumdan pahalı çıktı 500 600 TL falan bende bu videoyu görünce legodan daha çok ilgimi çekti ondan ama yinede parçalar 300 TL yi geçiyorsa almam çünkü yapamayabilirim oyüzden fazla bi para harcamak istemem yinede hangi parçalar kullanılacak adlarını biliyormusun acaba
vıdeonun acıklama kısmında lınkler mevcut hangı parcaları kullandıgını alabılıyorsun pahalı mı gelır bılmıyorum vergı ıle ısmı de yazıyor youtube da ama vıdeo bana cok prof geldı rıske gırılır mı bılemem sen daha ıyı bılırsın

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
v

vıdeonun acıklama kısmında lınkler mevcut hangı parcaları kullandıgını alabılıyorsun pahalı mı gelır bılmıyorum vergı ıle ısmı de yazıyor youtube da ama vıdeo bana cok prof geldı rıske gırılır mı bılemem sen daha ıyı bılırsın
ayn o parçalar pahalı bence onların ucuzu vardır çünkü çoğu special edition yani özel üretim parçalar onların ucuzu vardır zaten 300 ü falan geçerse fiyat yapmam

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,629
İsim
Özgürcan
ayn o parçalar pahalı bence onların ucuzu vardır çünkü çoğu special edition yani özel üretim parçalar onların ucuzu vardır zaten 300 ü falan geçerse fiyat yapmam
ucuz mal alacagın malzemelerın kalıtesı garantı yok vergı keserler mı keserlerse kac tl gelır kac gunde elıne ulasır olur mu bunları dusunup alman daha ıyı 300tl gecerse tr mekanık klavye bakman daha ıyı hatta black frıday bekleyebılırsın cok daha ucuza daha kalıtelı klavye alırsın

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
ucuz mal alacagın malzemelerın kalıtesı garantı yok vergı keserler mı keserlerse kac TL gelır kac gunde elıne ulasır olur mu bunları dusunup alman daha ıyı 300tl gecerse tr mekanık klavye bakman daha ıyı hatta black frıday bekleyebılırsın cok daha ucuza daha kalıtelı klavye alırsın
yok klavyeyi kullanmam ucuz parçalar alırsam sadece yapabilirmiyim diye denemek için eğer yapabilirsem biraz daha iyi parçalar ile yapar onu kullanırım ilk i sadece deneme amaçlı yani

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,629
İsim
Özgürcan
yok klavyeyi kullanmam ucuz parçalar alırsam sadece yapabilirmiyim diye denemek için eğer yapabilirsem biraz daha iyi parçalar ile yapar onu kullanırım ilk i sadece deneme amaçlı yani
nejdet delıoglu mebran klavyeye led dosemıstı tek turkce rehblerlı klavye o bıde hazretı yasuonun klavyeye ketcap dokere klavyeyı tamır etmesı var :d

Top Bottom