Neler Yeni

Yardım kendi pc mi minecraft sunucusu yaptım sorularım var

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Ufuk emre doğan
kendi pc mi sunucu yaptım fakat ip yerine statik ip yi yazıyoruz oradan korkuyorum onu büyük sunucular gibi hypixel.net gibi bir şey yapabilir miyim yapabilirsem nasıl yapabilirim

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
kendi pc mi sunucu yaptım fakat ip yerine statik ip yi yazıyoruz oradan korkuyorum onu büyük sunucular gibi hypixel.net gibi bir şey yapabilir miyim yapabilirsem nasıl yapabilirim
statik ip yi ıss sağlayıcından alabilirsin belli bir ücret karşılıgında

Octo34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Emirhan Yaşa
bence aternos kullanabilirsin ben arkadaşlarla oynamak için kullanıyordum ama gerçek bir sunucuya çevrilebilecek kadar çok şey var bence bi aternosa bak

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Ufuk emre doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bence aternos kullanabilirsin ben arkadaşlarla oynamak için kullanıyordum ama gerçek bir sunucuya çevrilebilecek kadar çok şey var bence bi aternosa bak
normalde aternos kullanıyorum ama istediğim ram i veremediğim için birbirimizden uzaklaşınca oyun droplanıyor o yüzden kendi laptoppımdan açtım 8 gb ram veriyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

statik ip yi ıss sağlayıcından alabilirsin belli bir ücret karşılıgında
özelden açıklar mısınız nasıl oluyor yani

benim genel amacım public bir sunucu yapmak ama direk ip üzerinden bağlandırırsam ip üzerinden saldırı yaparlar diye korkuyorum evde tek internet herkes buna bağlanıyor çok fazla açık olur

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
normalde aternos kullanıyorum ama istediğim ram i veremediğim için birbirimizden uzaklaşınca oyun droplanıyor o yüzden kendi laptoppımdan açtım 8 gb ram veriyorum

özelden açıklar mısınız nasıl oluyor yani
mc sunucu mantıgını bllmiyorum ama sen suan kendi internetinin ıp sini girdin heralde bu ıp sürekli olarak ıp havuzundan rastgele bir ıp ile değişiyor buda senin için olumsuz bir durum heralde

sende statik ıp alarak internet sağlayıcından sürekli olarak tek bir statik ıp ye sahip olursun ve ıp in hiç değişmez

Muhammet Öztürk

80+ Bronze
sunucu kiralamayı düşündünüz mü peki ve ne için kurdunuz arkadaşlarla arada girmek için mi onu sürekli açık tutmak da bilgisayarı yorar ve elektiriği yükseltebilir biraz

Top Bottom