Neler Yeni

kendi ramim ile hepsiburada'daki ram aynı mı?

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,790
İsim
emirhan
anladım valla ram modeli cl11 ama cl9 olarak kullanıyor laptop hangisi alınmalı bende bilemedim 😅
Mesaj otomatik birleştirildi:

olur gibi hocam çalıştıktan sonra kaçıncı el olduğu fark etmez bence
Alayım mı yani uyumlu olur mu sence almayı düşünüyorum da uygun geldi ve uyumlu olur mu sence başlıkta attığım ram benim ram

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,790
İsim
emirhan
anladım valla ram modeli cl11 ama cl9 olarak kullanıyor laptop hangisi alınmalı bende bilemedim 😅

1600mhz ama 667mhz olarak kullanıyor bi de değil mi?

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,790
İsim
emirhan

bu crucialı alıyorum o zaman

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Salih S
bu crucialı alıyorum o zaman
hocam valla bilemedim

c
hocam valla bilemedim
cl9 kullanıyor ram ise cl11

h
hocam valla bilemedim

c

hala almadıysanız bence cl11 alın derim ama aldıysanda problem yok denersiniz hocam geri iade varsa geri iade edersiniz

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,790
İsim
emirhan
hocam valla bilemedim

c

h

hala almadıysanız bence cl11 alın derim ama aldıysanda problem yok denersiniz hocam geri iade varsa geri iade edersiniz
daha almadım attığım crucial cl11 değil mi 12800s diye geçiyor zaten herhalde anakart düşürüyor bunu cl 9 a olabilir mi al dersen alacağım baya uygun çünkü

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Salih S
daha almadım attığım crucial cl11 değil mi 12800s diye geçiyor zaten herhalde anakart düşürüyor bunu cl 9 a olabilir mi al dersen alacağım baya uygun çünkü
valla bir tık deneme yanılma eğer ikiside aynı cl değerinde çalışırsa sorun olmaz ama ikisi farklı değerde çalışırsa mavi ekran yemen çok yüksek

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,790
İsim
emirhan
valla bir tık deneme yanılma eğer ikiside aynı cl değerinde çalışırsa sorun olmaz ama ikisi farklı değerde çalışırsa mavi ekran yemen çok yüksek
ben direkt bilgisayarcıya götüreceğim bakalım zaten klavye soketinde de problem var sanırım dolap tan klavye aldım çalışmadı eskisini takıyorum çalışmıyor hiçbir türlü çalıştıramadım klavyesini

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Salih S
ben direkt bilgisayarcıya götüreceğim bakalım zaten klavye soketinde de problem var sanırım dolap tan klavye aldım çalışmadı eskisini takıyorum çalışmıyor hiçbir türlü çalıştıramadım klavyesini
klavyede sorunluysa dediğiniz gibi yapmak en mantıklı seçenek o halde

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,790
İsim
emirhan
klavyede sorunluysa dediğiniz gibi yapmak en mantıklı seçenek o halde
Götürdüm o da çözemedi anakartında problem vardır vb. Dedi 500tl istedi burada kalsın dedi bende yok dedim aldım eve getirdim başka bilgisayarcıya gittim sıfır klavye tak düzelir dedi zaten 2 tane başka klavye denedim olmadı bilmiyorum ne yapacağım

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Salih S
Götürdüm o da çözemedi anakartında problem vardır vb. Dedi 500tl istedi burada kalsın dedi bende yok dedim aldım eve getirdim başka bilgisayarcıya gittim sıfır klavye tak düzelir dedi zaten 2 tane başka klavye denedim olmadı bilmiyorum ne yapacağım
hocam ram işinde bence hiç riske atma benim en başta attığımı al tak sonuçta laptopta takılı olanın aynısı bir problem çıkmamalı

Top Bottom