Bildiğim kadarı ile çip aynı olduğunda bir sorun çıkartmaz diye düşünüyorum ama en iyisi aynı ramden almak.8gb 2400 mhz , sadece bunları biliyorum ve 08S22400CL160 part number biliyorum , başka hangi özelliklerin aynısı olması gerekiyor diğer ram için
CPU-Z ile Memory kısmını atar mısın?
model numarası part number değil mi ?Bildiğim kadarı ile çipsetler aynı olduğunda bir sorun çıkartmaz diye düşünüyorum ama en iyisi aynı ramden almak.
CPU-Z programından RAM bilgilerini öğren ve RAM markanı öğren ardından bu bilgiler ile markayla aratarak internetten bul.
Ve ya RAM model numaranı yazarak ara.
chipsetler aynı dimiKingston HyperX Fury 4 GB 2666 MHz DDR4 CL16 HX426C16FB3/4 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston HyperX Fury 4 GB 2666 MHz DDR4 CL16 HX426C16FB3/4 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston HyperX Fury 4 GB 2666 MHz DDR4 CL16 HX426C16FB3/4 Ram özelliklerini incele, 6.007,64 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
MHZ değeri genelde etki etmiyor CL değeri daha önemli.
Ramde chipset olmaz ki.chipsetler aynı dimi
Kanka bence bi kasanı açıp dikkatlicene yandan fenan RAM'inin üstüne bak iyicene yazıyor olabilir üstünde de.
Kanka en iyisi aç kasayı bak ramine üstünde yazıyordur belki bende yazıyor.chipsetler aynı dimi
Yanlış yazmışım pardon.Ramde chipset olmaz ki.
cpu-z de göstermiyor mu ki ?Kanka bence bi kasanı açıp dikkatlicene yandan fenan RAM'inin üstüne bak iyicene yazıyor olabilir üstünde de.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanka en iyisi aç kasayı bak ramine üstünde yazıyordur belki bende yazıyor.
Ben var diye biliyorum.
içinde çip var sadece, chipset anaakrta olru giriş çıkış ve anakart üzerindekileri kontrol ede.rBen var diye biliyorum.
İçinde çip var ramin chipset yok, DDR4'ü diyorsanız uyumlucpu-z de göstermiyor mu ki ?
Kanka onu bilmiyorum belki @RevDeisDou biliyordur o konularda bilgili diye biliyorum.cpu-z de göstermiyor mu ki ?
Hocam aklımda öyle kalmış çip olucak pardon.içinde çip var sadece, chipset anaakrta olru giriş çıkış ve anakart üzerindekileri kontrol ede.r
İçinde çip var ramin chipset yok, DDR4'ü diyorsanız uyumlu
Kanka o tarafı bilemiyorum malesef bildiğim bu kadar.Kingston HyperX Fury 8 GB 2666 MHz DDR4 CL16 HX426C16FB3/8 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston HyperX Fury 8 GB 2666 MHz DDR4 CL16 HX426C16FB3/8 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston HyperX Fury 8 GB 2666 MHz DDR4 CL16 HX426C16FB3/8 Ram özelliklerini incele, 1.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ben bunu alsam şimdi bir sorun çıkar mı ki ? @Maryo