Neler Yeni

Kendi sistemimi topluyorum. Korkanın çocuğu olmaz..

hardbroman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
632
İsim
Mirhan Yalçın
Arkadaşlar benim işlemcim bu gün geldi. Ancak işlemcinin oklu bölüm köşesinde çok hafif belli belirsiz bir ezikmi? Çizikmi? Yamulmamı bilmiyorum. Ve kasıtlı yapıldığını düşünüyorum. Oysaki güvenilir bilidiğim yerden almıştım tebilon.

Bir bakarsınız görebilirseniz eğer. İade edeyimmi yoksa uğraşmaya değmez termal macun halledermi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Sıkıntı nedir tam olarak temiz gözüküyor

Aisen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Ali Burak
Çatlak var gibi duruyor ilginç. İlk defa böyle bir şey görüyorum. Detaylıca inceler misin?

Hocam ok ile gösterilern bölüm varya anakarta doğru otursun diye o köşeye bakın demek istediğimi anyacaksınız. Tabii anlamaya da bilirsiniz kücük bisey zaten

Aisen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Ali Burak
Hocam ok ile gösterilern bölüm varya anakarta doğru otursun diye o köşeye bakın demek istediğimi anyacaksınız. Tabii anlamaya da bilirsiniz kücük bisey zaten
Bahsettiğin yeri elle inceleyebilir misin?

1719943056450.png

Palo DAYI 👑

80+ Gold
dostum psuyu aldınmı almadıysan hıghpowerın 850 w yarımodulunu alabılırsın kendımde 1 aya yakındır kullanıyorum

Bahsettiğin yeri elle inceleyebilir misin?

Alıntıyı görüntüle
ne war hocam burda ben anlayamadım

Aisen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Ali Burak
dostum psuyu aldınmı almadıysan hıghpowerın 850 w yarımodulunu alabılırsın kendımde 1 aya yakındır kullanıyorum

ne war hocam burda ben anlayamadım
Köşeye dikkatli bakarsan pcb de açılma varmış gibi göründüğünü görebilirsin, üretim hatalı olabilir

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Köşeye dikkatli bakarsan pcb de açılma varmış gibi göründüğünü görebilirsin, üretim hatalı olabilir
bence sorun yaratmaz zaten bunların pınlerı ıce gomulu degılmı yanı termal macunu surecegı yerın altında degılmı pınler benmı yanlıs bılıyorum

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Top Bottom