Neler Yeni

Kendi yaptığım korku oyunu

Yahyahbp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yahya
Herkese iyi günler dilerim, yaklaşık 2 haftadır üzerinde çalıştığım bir oyun projem var. Oyunu bugün bitirdim. Bir tür korku oyunu, adı Monster In The Cave. Oyun, oyuncunun bir mağarada içi altın dolu hazine bulduktan sonra mağarada bulunan canavardan kaçma serüvenini konu alıyor. Sizden fikirlerinizi, oyunumu nasıl bulduğunuzu söylemenizi istiyorum. Oyun henüz Play Store yüklemiş değilim. Play Console hesabım var fakat oyunun yayınlanması için önce kapalı testten geçmesi gerekiyor bunun için de 25 tane Google Mail hesabı gerekiyor her mail sahibi oyunu indirip test etmeli. Bu konuda da bana yardım edebilirsiniz varsa eşiniz dostunuz bana mailini verebilir ben de Play Console üzerinden hesaplarını kaydedip kapalı testi yapabilirim :)

Oyunu indirmeniz için link: https://drive.google.com/file/d/19MDFBSqsqc-NoG2uFY-E6hAKt8KokvmA/view?usp=drive_link

(Oyun sadece Android için oynanabilir)

hamzaersoy

80+ Bronze
1727177149418.png

baba sen nası bi oyun yaptın? üstelik forumdaki ilk mesajın. bunu burda indiren olur mu sanıyorsun sen

Yahyahbp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yahya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ownreeps

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Harun Soysal
Çok korktuk gerçekten bi daha yapma böyle oyun.

jaksndw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Mehmet Uygun
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Bilgisayarda in indirmeye çalışıyorsan eğer indiremezsin, zaten mesajın sonuna yazdım sadece Android için oynanabilir diye
Mesaj otomatik birleştirildi:

istiyorsanız oyun içinden görüntüler atabilirim
Forumdaki 2.mesajın ve bizden istediğin şey sence normal mi?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,505
İsim
Olcay akbulut
Herkese iyi günler dilerim, yaklaşık 2 haftadır üzerinde çalıştığım bir oyun projem var. Oyunu bugün bitirdim. Bir tür korku oyunu, adı Monster In The Cave. Oyun, oyuncunun bir mağarada içi altın dolu hazine bulduktan sonra mağarada bulunan canavardan kaçma serüvenini konu alıyor. Sizden fikirlerinizi, oyunumu nasıl bulduğunuzu söylemenizi istiyorum. Oyun henüz Play Store yüklemiş değilim. Play Console hesabım var fakat oyunun yayınlanması için önce kapalı testten geçmesi gerekiyor bunun için de 25 tane Google Mail hesabı gerekiyor her mail sahibi oyunu indirip test etmeli. Bu konuda da bana yardım edebilirsiniz varsa eşiniz dostunuz bana mailini verebilir ben de Play Console üzerinden hesaplarını kaydedip kapalı testi yapabilirim :)

Oyunu indirmeniz için link: https://drive.google.com/file/d/19MDFBSqsqc-NoG2uFY-E6hAKt8KokvmA/view?usp=drive_link

(Oyun sadece Android için oynanabilir)
2 haftada oyun?

grant

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Grant
Muhtemelen yapmışsınızdır oyunu ancak insanların burdan indirip test etmesi için biraz güvenebilir olmaları gerek.2 mesajınız var yeni hesap ile gelmişsiniz ayrıca oyuna adam akıllı erişemiyoruz bile.

Yahyahbp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yahya
Muhtemelen yapmışsınızdır oyunu ancak insanların burdan indirip test etmesi için biraz güvenebilir olmaları gerek.2 mesajınız var yeni hesap ile gelmişsiniz ayrıca oyuna adam akıllı erişemiyoruz bile.
daha iyi bir link olsaydı atabilirdim, şu an Play Console ile Play Store yüklemek için kapalı testten geçmem gerektiğini söyledim

Top Bottom