softwaredevelopers
80+ Bronze
Serimizin 4. içeriği ile karşınızdayım dostlar.
Gönül ister burada RTX olmasa bile GT ya da GTX kartlar inceleyelim ancak, Asus gibi firmalara birçok defa başvuru yapmama rağmen maalesef tester ürün göndermemekte ısrar ediyorlar.
Ben de ufak şeylerle başlıyorum işte. Yalnızca uzun süreli denediğim güvenli ürünleri inceliyorum.
Kendi Youtube'nize Sahip Olun
internatte.com
Dezavantajları
Şuanlık OBS ile Canlı Yayın Yapamıyorsunuz
Videoları kırpamıyorsunuz Video Studyonuzda
Aylık Ücretlendirme
Eşzamanlı olarak 100 kişi video yüklemeye çalıştığında 5 dakikalık 1080P videonun işlenmesi 1 dakika 12 saniye sürüyor.
Disk biraz daha geniş olabilirdi. İletişime geçerek ek ücret dahilinde sunucu tarafında genişletme yapabilirsiniz.
Sunucu Özellikleri
Ana Makine: HP DL380p GEN8 – E5-2650V2
Atanan Kaynak
6v CPU E5-2650V2 (Anlık Genişletilebilir 48v CPU’ya Kadar)
8 GB DDR3 ECC RAM (Anlık genişletilebilir 512GB’a kadar)
80GB SSD Disk (Anlık genişletilebilir 175TB’a kadar)
Bağlantı; 1Gpbs (Anlık genişletilebilir, 10Gpbs’e kadar)
Trafik Kotası; Limitsiz
Avantajları
Fiyat Uygun
Hızlı Teslimat
Hızlı Web Sitesi
Kaliteli Sunucu
Muhteşem Gelir ve Reklam Yönetimi
8K Desteği
VR Desteği
Muhteşem Oynatıcı
Video Yükleme Sınırı Koyma Özelliği
Link;
internatte.com
Yazılımın türkçe çevirisini ve Türkiye için geliştirme yöntemlerini https://donanimarsivi.com/forum/konu/tuerkiyenin-youtubesi-playeyes-proje-1.26316/page-5 projemizin de geliştiricisi olan @mr.robot gerçekleştiriyor. (Kendisi pek aktif değil forumda zaten zar zor onu buraya sokmuştum)
Gönül ister burada RTX olmasa bile GT ya da GTX kartlar inceleyelim ancak, Asus gibi firmalara birçok defa başvuru yapmama rağmen maalesef tester ürün göndermemekte ısrar ediyorlar.
Ben de ufak şeylerle başlıyorum işte. Yalnızca uzun süreli denediğim güvenli ürünleri inceliyorum.
Kendi Youtube'nize Sahip Olun
Video Barındırma Platformu – İnternatte

Dezavantajları
Şuanlık OBS ile Canlı Yayın Yapamıyorsunuz
Videoları kırpamıyorsunuz Video Studyonuzda
Aylık Ücretlendirme
Eşzamanlı olarak 100 kişi video yüklemeye çalıştığında 5 dakikalık 1080P videonun işlenmesi 1 dakika 12 saniye sürüyor.
Disk biraz daha geniş olabilirdi. İletişime geçerek ek ücret dahilinde sunucu tarafında genişletme yapabilirsiniz.
Sunucu Özellikleri
Ana Makine: HP DL380p GEN8 – E5-2650V2
Atanan Kaynak
6v CPU E5-2650V2 (Anlık Genişletilebilir 48v CPU’ya Kadar)
8 GB DDR3 ECC RAM (Anlık genişletilebilir 512GB’a kadar)
80GB SSD Disk (Anlık genişletilebilir 175TB’a kadar)
Bağlantı; 1Gpbs (Anlık genişletilebilir, 10Gpbs’e kadar)
Trafik Kotası; Limitsiz
Avantajları
Fiyat Uygun
Hızlı Teslimat
Hızlı Web Sitesi
Kaliteli Sunucu
Muhteşem Gelir ve Reklam Yönetimi
8K Desteği
VR Desteği
Muhteşem Oynatıcı
Video Yükleme Sınırı Koyma Özelliği
Link;
Video Barındırma Platformu – İnternatte

Yazılımın türkçe çevirisini ve Türkiye için geliştirme yöntemlerini https://donanimarsivi.com/forum/konu/tuerkiyenin-youtubesi-playeyes-proje-1.26316/page-5 projemizin de geliştiricisi olan @mr.robot gerçekleştiriyor. (Kendisi pek aktif değil forumda zaten zar zor onu buraya sokmuştum)