Bra bence yıl sonuna kadar takip et hazır sistemleri bekle güzel bişey gelirse yapıştırırsınBu şekil bişeyler düşündüm mantıklı mı yoksa boşa para mı
Yada direkt uğraşmayıp 4060 lı ni 0 sistem mi alıyım
Sene sonuna kadar para değer kaybeder diye hızlıcana halletmek istiyorumBra bence yıl sonuna kadar takip et hazır sistemleri bekle güzel bişey gelirse yapıştırırsın
0 sistem ama taktir senin
Sen de haklısın ama sıfır almak daha iyi gibi hem 3070 eskiSene sonuna kadar para değer kaybeder diye hızlıcana halletmek istiyorum
Alabiliyorsan 4060 ti en kötü 4060 alırsan güzel olur ama taktir senin teknoloji hızlı ilerliyo4060 ti felan mı alıyım
ilk bra ne demek onu açıklarmısın? ikincisi de 3070 hala taş çıkarır 4060 8 gb kartaBra bence yıl sonuna kadar takip et hazır sistemleri bekle güzel bişey gelirse yapıştırırsın
0 sistem ama taktir senin
değer kaybından çok korkuyorsan döviz al yada fona yatır parayı. ekran kartı hariç genel parçaları al ekran kartını sonrada alsan olur.Sene sonuna kadar para değer kaybeder diye hızlıcana halletmek istiyorum
aynı ekran kartı bende var o kadar eder mi? bilmiyorum kendim satsam 8500 civarına verirdim muhtemelen ama fiyatlarına bakmadım bana pahallı geldiBu şekil bişeyler düşündüm mantıklı mı yoksa boşa para mı
Yada direkt uğraşmayıp 4060 lı ni 0 sistem mi alıyım
Hocam eski diye bişey yok ya hala 1060 la bile last of us oynanıyo alın hocam götürür siziSen de haklısın ama sıfır almak daha iyi gibi hem 3070 eski
Bide bu sene 5000 serisi gelecek