ege001
80+ Silver
Dahası
evet.Tekknobiyotit ten alinir mi
evet.Tekknobiyotit ten alinir mi
Tamamevet.
XL OLANLARI AL KENDİNE BİRAZ DOLU OLURSA mouse TUTARKEN ELİNİ SIKMAZKendim icin en uygun mouse ve mousepadi nasil bulabilirim
wraith baya sağlam teknobiyotik gibi sitelerin geçmişleri çok temiz değil. Bilgin olsun yine de karar senin kankam xdTekknobiyotit ten alinir mi
wraith gibi ilgilenmezler yani onu da bil garanti olarak da logitech alırsan zaten nerden aldığın önemli değil logitech'in kendisi direkt birebir değişim garantisi veriyor onun dışında distrübitördür fln fişman uğraşırsın o yüzden teknobiyotik gibi sitelere bir tık dikkat et.wraith baya sağlam teknobiyotik gibi sitelerin geçmişleri çok temiz değil. Bilgin olsun yine de karar senin kankam xd
Mousepad olarak da kontrol için https://wraithesports.com/products/wraith-blade-x-japan-edition-semi-hard-mousepad şu var benim elimde kapalı kutu var ilgilenirsen yaz, 2.el yerinde de ilana koymustum ordan da bakabilirsin. Klasse marka Long teng de alabilirsin o mousepadi de kullandım fena değil.wraith baya sağlam teknobiyotik gibi sitelerin geçmişleri çok temiz değil. Bilgin olsun yine de karar senin kankam xd
Mesaj otomatik birleştirildi:
wraith gibi ilgilenmezler yani onu da bil garanti olarak da logitech alırsan zaten nerden aldığın önemli değil logitech'in kendisi direkt birebir değişim garantisi veriyor onun dışında distrübitördür fln fişman uğraşırsın o yüzden teknobiyotik gibi sitelere bir tık dikkat et.
Kanka tukenmis sende alabilirimwraith baya sağlam teknobiyotik gibi sitelerin geçmişleri çok temiz değil. Bilgin olsun yine de karar senin kankam xd
wraith gibi ilgilenmezler yani onu da bil garanti olarak da logitech alırsan zaten nerden aldığın önemli değil logitech'in kendisi direkt birebir değişim garantisi veriyor onun dışında distrübitördür fln fişman uğraşırsın o yüzden teknobiyotik gibi sitelere bir tık dikkat et.
Mousepad olarak da kontrol için https://wraithesports.com/products/wraith-blade-x-japan-edition-semi-hard-mousepad şu var benim elimde kapalı kutu var ilgilenirsen yaz, 2.el yerinde de ilana koymustum ordan da bakabilirsin. Klasse marka Long teng de alabilirsin o mousepadi de kullandım fena değil.
Mousepad için bu amazon linkinden daha uygun fiyata alabilirsinMousepad i bu marka bak
KlasseGear Ürünleri, İndirim ve Kampanyaları - Trendyol
KlasseGear mağazasının ürünleri çeşitli indirim ve kampanya fırsatlarıyla Trendyol’da. KlasseGear ürünleriyle alışverişin keyfini çıkarın!www.trendyol.com