Anakarta göre değişiyor o kankam DS3H modelinde max destek 6400 Mhzknka DDR 5 de benim bildiğim 6000 den fazlasını vermiyor
Anakarta göre değişiyor o kankam DS3H modelinde max destek 6400 Mhzknka DDR 5 de benim bildiğim 6000 den fazlasını vermiyor
Kesinliklebu fiyata ddr5 4070 veya 7800xt toplanabilir
knka DDR 5 de benim bildiğim 6000 den fazlasını vermiyor
Anakarta göre değişiyor o kankam DS3H modelinde max destek 6400 Mhz
Benim bildiğim kadarıyla işlemci zaten Max 5200mhz destekliyor ramde
Ben anakart aldığımda 6400 üstü anakart yoktu yeni bios ile mhz'ler yukseliyormu ?
senin anakart max 6400 yazıyor sitesindeBen anakart aldığımda 6400 üstü anakart yoktu yeni bios ile mhz'ler yukseliyormu ?
Ben anakart aldığımda 6400 üstü anakart yoktu yeni bios ile mhz'ler yukseliyormu ?
6400+demiş sonda üstüne çıkılabilirmiyiz acaba?
sanırsam kendin oc yaparsan olur fakat ne kadar iyi stabil yapabilirsin veya yapabilir misin hiç bir fikrim yok6400+demiş sonda üstüne çıkılabilirmiyiz acaba?
Yanlış hatırlamıyorsam b450 anakartlar bios güncellemesi ile bazıları 3200 desteklerken 4400mhz e kadar destek sundu diye hatırlıyorum eğer bios güncelleme ile mhz artması olmazsa bu can sıkıcı olur benim için.sanırsam kendin oc yaparsan olur fakat ne kadar iyi stabil yapabilirsin veya yapabilir misin hiç bir fikrim yok