Neler Yeni

Kendim topladım bir eksiklik var mı veya sıkıntı çıkar mı ? Önerileriniz var mı ?

FEDERAL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Semih Eren Polat
FSP FSP500-60AHBC 500W AKTIF PFC 85+ POWERSUPLY
GAMETECH ZEUS 4x120 RGB Fan Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası
AMD Ryzen 5 1600 3,2GHz (3,6GHz Max.) 12nm
MSI A320M-A PRO DDR4 3200 MHz AM4 mATX Anakart
CORSAIR 8GB DDR4 3000 MHz CL16
Msi ventux 1650 süper
Adata SSD 240 gb
hiçbir sıkıntı göremedin biraz psu düşük ama sıkıntı olmaz diye düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
İbrahim M
Güzel sıkıntısınız kullanabilirsiniz. Ama benim tavsiyem anakartı b450 yapmanız ayrıca ssd biraz yetersiz kalabilir onu 500gb yapın ya da sonradan 1tb hdd eklemeyi aklınızda bulundurun.
teşekkür ederim. Şu anlık maddi durumum buna yetiyor zamanla dediğiniz gibi onları ekleyeceğim inşallah.

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
emir mehmet demir
Güç kaynağın gayet yeterli gayet kaliteli de bir marka sorun çıkarmayacaktır.Bütçen varsa önceliğini rami 16 gb yapmaya ver derim. A320 anakartlara bakılan ön yargı saçma geliyor .Bir overclock düşünceniz yok ise çok da kasamamak lazım şayet 100 tl gibi bir fazla bütçeniz var ise anakartı b450 ye çekebilirsiniz .Kasa + power ı toplu alırsanız daha uyguna da bulabilirsiniz bu arada .

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Faruk SAKMAK
anakartı herkes söylemiş zaten. işlemci gayet yeterli. bir de ram kısmını bütçen varsa yükseltebilirsin. 8gb ram istekleri karşılayamıyabiliyor. Daha stabil bir deneyim için ram yğükseltilmeli

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
emir mehmet demir
Güç kaynağın gayet yeterli gayet kaliteli de bir marka sorun çıkarmayacaktır.Bütçen varsa önceliğini rami 16 gb yapmaya ver derim. A320 anakartlara bakılan ön yargı saçma geliyor .Bir overclock düşünceniz yok ise çok da kasamamak lazım şayet 100 tl gibi bir fazla bütçeniz var ise anakartı b450 ye çekebilirsiniz .Kasa + power ı toplu alırsanız daha uyguna da bulabilirsiniz bu arada .
hafızam önemli diyorsanız 120+500 gb yapabilirsiniz. Aynı paraya tekabül edecektir.
(güvenilir hardiski kendimde aldım )

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
İbrahim M
anakartı herkes söylemiş zaten. işlemci gayet yeterli. bir de ram kısmını bütçen varsa yükseltebilirsin. 8gb ram istekleri karşılayamıyabiliyor. Daha stabil bir deneyim için ram yğükseltilmeli
teşşekkür ederim. Şu anlık maddi durumum bunu karşılıyor en yakın zamanda dediğin gibi rami yükseltip hdd alacağım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
İbrahim M
tavsiyelerin için teşekkür ederim dediklerinizi inceleyeğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,128
Üyeler
160,037
Son üye
yardımlazım37
Top Bottom